Anja JacobsAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Jacobs-ről van szó. A Anja Jacobs-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Jacobs-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Jacobs-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Jacobs-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Jacobs-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Jacobs (* 1974 , Itzehoe ) német filmrendez .

Élj és cselekedj

Miután elvégezte a középiskolát 1993-ban, Anja Jacobs kezdett tanulni kommunikációs tervezés , a Hanza-Akadémia Marketing és Média a Hamburg diplomát 1997-ben oklevelet . Ezután szabadúszóként dolgozik Hamburg különböz reklámügynökségeinél . 1998 és 2003 között Anja Jacobs a Baden-Wuerttembergi Filmakadémián tanult , a tanulmányi rendez igazgatója . Diplomáját a Wolfsschlucht cím rövidfilmmel szerezte , amelyet számos nemzetközi fesztiválon mutattak be, és számos díjat kapott, köztük az AFI Nagy Zsri díját 2002-ben és jelölést a 30. Hallgatói Akadémia Awards-on 2003-ban .

Azóta Anja Jacobs rendezett több televíziós produkciók és dolgozott a produkciós cég Oberon Film GmbH , mint a termel számára történet fejldése 2009 óta .

Anja Jacobs Berlinben él .

Filmográfia

 • 1999: Hamis (rövidfilm)
 • 1999: Blue Haze (rövidfilm)
 • 2000: Kaktusz a fejben (rövidfilm)
 • 2001: Kuscheldoktor (rövidfilm)
 • 2003: Wolfsschlucht (okleveles film)
 • 2005: 007 1/2 (rövidfilm)
 • 2006: Zores ( tévéfilm )
 • 2007: rült Clara ( tévésorozat )
 • 2008: Csókolj meg, amikor szerelem (tévéfilm)
 • 2011: valaki, mint Bruno

Díjak

 • 2001: Gyztese a rövid film odaítélése a AFI -Fest für Kuscheldoktor film fesztivál
 • 2003: hangulatos orvos jelölése a hallgató Oscar-díjra

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Nora Varga

A Anja Jacobs szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anja Jacobs szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Irina Fábián

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Jacobs, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Jacobs, pont erre volt szükségem.

Patricia Benkő

Ez a bejegyzés a Anja Jacobs segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél