Anja HillingAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Hilling-ről van szó. A Anja Hilling-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Hilling-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Hilling-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Hilling-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Hilling-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Hilling (* 1975 , Lingen an der Ems ) német drámaíró , Berlinben él.

Élet

Anja Hilling német és színházi tanulmányait a Berlini Szabadegyetemen , valamint a "Scenic Writing" tanulmányait az UdK Berlinben végezte . Ugyanakkor pincér volt egy bárban Berlin-Kreuzbergben .

Els darabját, a Sterne -t 2003-ban meghívták a Stückemarktba a berlini Theatertreffenben , ahol elnyerte az új drámáért járó Dresdner Bank-díjat. Következ darabját, a fiatal idióta szívem tragikus vígjátékát 2005-ben hívták meg a Mühlheimer Színházba a Münchner Kammerspiele produkciójában . Ugyanebben az évben Anja Hillinget választották az évad legfiatalabb írójának a színházi heutkritikusok felmérésében .

Anja Hilling a Black Animal Sadness cím civilizációs drámával (2007) tette meg külföldön az áttörést. A darab Európában volt, u. a. a párizsi Théâtre national de la Colline és a Stockholmi Királyi Drámai Színház (dramaten) . A Sinn (2007) ifjúsági dráma a hamburgi Thalia Színház és a Comédie de Saint-Étienne együttmködésében jött létre .

2011-ben megírta a kertet , egy öt felvonásos darabot a mvészet és a kritika közötti feszültségrl. A darab bemutatója a Schauspielhaus Wienben volt , ahol 2014-ben a Napos szimfónia cím mvét mutatták be.

Simona Sabato- val filmes projekteket fejleszt. 2014-ben Anja Hillinget jelölték az Ifjúsági Színházi Díjra a belsejében zajló ifjúsági drámáért . 2015-ben írta a Lenz Ewiger Durst cím darabot , amely Jakob Michael Reinhold Lenz költt küldi napjainkba, és amelyet a stockholmi Királyi Színházban mutattak be. A Camille Claudel és Paul Claudel konfliktusa a Massiver Kuss és Mittagswende két szerelmi drámát eredményezte. Az óra nyom nélkül .

2017-ben a Hogyan találhatlak meg, költözhet hozzám és meggyzhetem, hogy maradjak cím darabot a Mannheimi Nemzeti Színház megrendelésére bízták .

Az "Interlunium 1-21" rádió-kompozíciót dionüszoszi himnuszként hozták létre a Mars egér duójával együtt .

növény

Díjak és díjak

web Linkek


Opiniones de nuestros usuarios

Benjamin Hegedűs

A Anja Hilling szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Etel Halász

Valami mást kellett találnom a Anja Hilling, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anja Hilling

Dominika Bihari

A Anja Hilling szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anja Hilling szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Brigitta Virág

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anja Hilling-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anja Hilling-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anja Hilling itt. Ezért adom neked az öt csillagot