Anja HeydeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Heyde-ről van szó. A Anja Heyde-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Heyde-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Heyde-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Heyde-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Heyde-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Heyde (született : Leisnig , 1976. augusztus 6. ) német televíziós msorvezet és újságíró .

Karrier

2008 januárjától 2017 -ig a Heyde moderálta a ZDF reggeli magazin reggeli rovatát . Moderálja a Made in Germany-t a DW-TV-n , a Deutsche Welle televíziós msorán . 2010. július elejétl 2012 júniusáig a ZDF vasárnap reggeli blickpunkt magazinjának msorvezetje is volt .

Korábban megkapta 2005-2007 Trend Magazin RTL moderált volt 2001 és 2008 között, mint a msorvezetje Bahn TV aktív és moderált 2007 vizsgált állat ... , a program TIER.TV . 2013 júliusa óta moderálja a show tényét! A MDR a Magdeburg .

Magán

Heyde 2001 és 2015 között házas volt Karsten Heyde szerkesztvel. 2018 óta házas Micha Wagenbach újságíróval.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anja Heyde moderálja: Tény! Magdeburgból. In: Presseportal.de
  2. Karsten Heyde: Karsten Heyde - Szerz, szerkeszt és eladó - Rólam. In: karsten-heyde.de. Letöltve: 2016. február 17 .
  3. https://www.tag24.de/nachrichten/sachsen-waldheim-burg-kriebstein-heiraten-hochzeit-promis-zdf-mdr-720743

Opiniones de nuestros usuarios

Lilla Somogyi

A Anja Heyde szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anja Heyde szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Adrian Császár

Jó cikk a Anja Heyde

Stella Hornyák

Valami mást kellett találnom a Anja Heyde, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anja Heyde