Anja HertelAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Hertel-ről van szó. A Anja Hertel-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Hertel-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Hertel-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Hertel-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Hertel-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Hertel (született október 14-, 1961-es a Berlin ) egy berlini SPD politikus és volt tagja a berlini képviselház 1999-ben 2011-es, hogy . 2012 és 2016 között az SPD Neukölln végrehajtó kerületi bizottságának tagja volt .

Élet

Miután 1979-ben elvégezte a középiskolát, ipari ügyintézként tanult a Herlitznél . 1984 és 1988 között a Krieger vállalatcsoport alkalmazásában állt, míg 1988 novemberében egy évig Kaliforniában , az Egyesült Államokban dolgozott egy csereprogram keretében a Berlini Szabadegyetemen (FUB) Fiatal szakképzett munkások .

Visszatérése után 1996 - ig a Friedrich-Ebert-Stiftung teljes ösztöndíja segítségével üzleti adminisztrációt tanult a berlini Szabadegyetemen, majd két évre visszatért a Krieger Csoportba. 2007-ig Hertel kereskedelmi ügyintézként dolgozott egy kis ingatlanfinanszírozó társaságban, majd a Dachdeckerei Gusek GmbH-nál. 2013-ban folytatta tanulmányait a Berlini Szabadegyetemen a stratégiai menedzsment területén , amelyet 2014-ben sikeresen befejezett.

Anja Hertel a következ tagja:

politika

Anja Hertel 1977 óta az SPD tagja. Az SPD Neukölln kerületi pénztárosa volt, kerületi és állami küldött. 1992-tl 1995-ben tagja volt a kerületi szerelvény a Reinickendorf kerületében , 1999-2011 tagja a berlini képviselház a tematikus összpontosít belpolitikai .

web Linkek

Commons : Anja Hertel  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

dagad

  • A berlini képviselház kiadványának szerve, 16. választási ciklus, Berlin, 2006.

Opiniones de nuestros usuarios

Antal Sárközi

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anja Hertel. Nekem tetszik

Aniko Keresztes

A Anja Hertel szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anja Hertel szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Yvette Bihari

Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Hertel., Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Hertel.

Dominika Kozma

Ebben a Anja Hertel szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni