Anja HerrenbrückAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Herrenbrück-ről van szó. A Anja Herrenbrück-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Herrenbrück-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Herrenbrück-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Herrenbrück-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Herrenbrück-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Herrenbrück (* 1974 in Neuenhaus ) német rádiójáték rendez és író .

Élet

Anja Herrenbrück 1995 és 1998 között a Darmstadti Állami Színházban dolgozott rendezasszisztensként . Az 2003-ben elvégezte a diploma német, szociológia és pedagógia a Kölni Egyetem és a mester fokozatot. Ugyanebben az évben a Westdeutscher Rundfunknál kezdett dolgozni, mint rendez asszisztens a rádiójátékok és msorok területén. 2007-ben Herrenbrück vállalta els rendezi feladatait, elkezdett rádiójátékokat írni, és 2012 óta hangoskönyveket is rendezett.

Herrenbrück 2004 óta él Berlinben. Igazgatósági tagja volt a Rádiós Dráma Rendezk Szövetségének. 2016-ban a 14. Nemzetközi Rádiójátékverseny zsrijében volt.

Rádiójáték

Rendezként

Rendezként és íróként

  • 2011: csókok, harapások. Tisztelet Kleist eltt (rövid rádiójáték)
  • 2012: elüls fotó
  • 2015: Eurydike vallomása (társszerz: Jean-Boris Szymczak )
  • 2015: Antikrisztus (társrendez: Thomas Leutzbach )
  • 2019: vadászok és gyjtögetk
  • 2019: A fültanú

Szerzként

Hangkönyv iránya

Díjak

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. B a b Anja Herrenbrück honlapja. Letöltve: 2020. május 12 .
  2. Rövid portré hoerspielsommer.de  ( oldal már nem elérhet , keresni web archívumInfo: A kapcsolat automatikusan jelölve hibás. Kérjük, ellenrizze a linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. , megtekintve 2017. május 21-én@ 1@ 2Sablon: Toter Link / hoerspielsommer.de  

Opiniones de nuestros usuarios

Barbara Csontos

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anja Herrenbrück talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anja Herrenbrück szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Alexander Bogdán

A Anja Herrenbrück szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anja Herrenbrück szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Claudia Csonka

A Anja Herrenbrück szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Adam Fülöp

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anja Herrenbrück

Mate Szalay

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Herrenbrück