Anja HauptmannAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Hauptmann-ről van szó. A Anja Hauptmann-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Hauptmann-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Hauptmann-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Hauptmann-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Hauptmann-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Hauptmann (* 1943 ) német énekes, dalszerz és angol nyelv musical fordítója.

Élj és cselekedj

Benvenuto Hauptmann (19001965), Gerhart Hauptmann költ és fia , valamint negyedik és utolsó felesége, Barbara, született Schneggenburger, a karmester Max von Schillings lányának lánya , és féltestvére Arne Hauptmann volt. (19321992), fizikus. 1965-tl egy ideig a ZDF bemondója volt .

Hauptmann többek között dalszövegeket írt. A Katja Ebstein , Daliah Lavi , Rex Gildo , Su Kramer , Lena Valaitis és Curd Jürgens . 1975-ben hozta ki a Mein Kind albumot , amelyet saját nevén írt és énekelt ; Egy évvel késbb a ZDF Mein Kind produkciója , Anja Hauptmann dalai készültek ehhez az albumhoz .

Fordító többek között angolról is. Rudyard Kipling versei és Leonard Cohen dalszövegei . Számos zenei szöveget is lefordított németre, többek között Jesus Christ Superstar (1970) és a Dirty Dancing .

Mvek

Albumok

egyetlen

  • 1976: Hé Lange / Adj egy varázssapkát a születésnapomra

Filmek

Szöveges fordítások

dagad

  1. A F ember öröksége - hatalmas élményben volt része. Der Spiegel 17/1962, 1962. április 25., hozzáférés: 2013. április 20 .
  2. a b Csak egy költ unokája, ez nekem nem elég , Berliner Morgenpost, 2009. április 6
  3. A fiad az ötletek szállítója ( Memento 2015. január 13-tól az Internetes Archívumban ), Hamburger Abendblatt, 1976. április 17.
  4. a b Gyermekem, Anja Hauptmann dalai az Internet Movie Database-ben (angolul)

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Gabi Baráth

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Hauptmann

Viola Kozma

Nagyszerű poszt a Anja Hauptmann., Nagyszerű poszt a Anja Hauptmann.

Szabolcs Vigh

A Anja Hauptmann szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Mariann Torma

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anja Hauptmann talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anja Hauptmann szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes