Anja GraefensteinAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Graefenstein-ről van szó. A Anja Graefenstein-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Graefenstein-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Graefenstein-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Graefenstein-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Graefenstein-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Gräfenstein (* 1981. október 8. , Schwerin , Anja Boche néven ) német színészn és szóviv.

Karrier

Graefenstein Schwerinben ntt fel . Színészetet tanult a Hannoveri Zenei és Színházi Egyetemen . Miközben még mindig a diák, akit játszott együtt Ulrich Tukur és Eva üledéke a Lucy származó Brecht Koldusopera a hamburgi St. Pauli Színházban . A feladatokat a Schauspielben frankfurti és a Schauspiel Essen követte . Részt vett Roger Vontobel , Rafael Sanchez és David Bösch produkcióiban . Bösch Shakespeare Szentivánéji álma cím produkciójával Gräfenstein elnyerte a müncheni Radikal Jung színházi díjat .

Ugyanakkor Graefenstein elkezdett forgatni a televízióban. 2007- ben a ZDF - Telenovela út a boldogsághoz cím filmben játszott . Az szerepe, mint Nora van Weyden szavazott a legnépszerbb sorozat jelleg a nézk. Olyan filmekben tnt fel, mint a Húgom apja , a Táncoló anyám és a Bye at Rose Abbey . Számos epizódszerepet játszott olyan ismert tévésorozatokban is, mint Mord mit Aussicht , Großstadtrevier vagy Ein Starkes Team .

Graefenstein h maradt a színházhoz. Ezt követte a megbízások a Ernst Deutsch Theater (Hamburg) , a Renaissance Theatre (Berlin) , a Comedy a Kurfürstendamm (Berlin) , vagy a Schlossparktheater (Berlin) és Dieter Hallervorden . 2016 -ban Németországban Gina néven látták Daniel Kehlmann "Der Mentor" cím darabjában a Volker Lechtenbrink oldalán . Emellett a reklám, a tévés dokumentumfilmek és a hangoskönyvek szóvivjeként dolgozik.

2016-ig Graefenstein leánykori neve Boche. Miután feleségül vette a szerzt és rendezt, Andreas Graefensteint , feladta leánykori nevét. Berlinben él és van egy lánya.

Filmográfia (válogatás)

színház

  • 2003: A Reeperbahn-on ... (St. Pauli Színház, Hamburg)
  • 2004: A Threepenny Opera (St. Pauli Színház, Hamburg)
  • 2004/2005: A vadkacsa (Schauspiel Frankfurt)
  • 20052007: (Essen dráma)
  • 2009: Váróterem Németországban (St. Pauli Színház, Hamburg)
  • 2012: Sonny Boys (St. Pauli Színház, Hamburg)
  • 2014: A polgár mint nemes (Schlossparktheater Berlin)
  • 2016: A mentor (vígjáték a Kurfürstendamm-on)

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Elza Fehér

Nagy felfedezés ez a cikk a Anja Graefenstein és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anja Graefenstein és az egész oldal

Daniel Markó

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anja Graefenstein íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anja Graefenstein

Marton Szarvas

A Anja Graefenstein nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Maria Virág

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anja Graefenstein., Helyes

Vilmos Somogyi

Meglepett ez a cikk a Anja Graefenstein, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anja Graefenstein