Anja GoerzAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Goerz-ről van szó. A Anja Goerz-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Goerz-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Goerz-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Goerz-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Goerz-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Goerz (született április 22-, 1968-as in Niebüll ) német rádiós msorvezet és író .

Élet

A képzett fotós 1989-ben a Kielben , a Radio Schleswig-Holstein (R.SH) szakmai gyakorlatán végzett , ahol szerkesztként és msorvezetként képezték ki ( Hermann Stümpert és Ad Roland részvételével ). Kezdetben riporterként és msorvezetként dolgozott a napi programban, Anja Goerz 1990-ben vette át a heide-i (holstein) R.SH szabadtéri stúdió vezetését , amely ma már nem létezik. 1992-tl moderálta az R.SH reggeli msorait, többek között Jörg Pilawa , Carsten Köthe , Volker Mittmann és Ralph Stölting társaságában.

1994-ben a hamburgi N-Joy- ba költözött , ahol moderálta a reggeli msorokat Thomas Bug és Jörg Thadeusz társaságában . Egy évvel késbb visszament Kielbe, hogy segítsen a Radio Nora felállításában a szolgálat vezetjeként .

1998-ban Anja Goerz átvette a menedzsment a rádió promóciós és marketing osztály a Sat.1 a berlini . 2001-ben elhagyta a televíziót és a MedienKontor FFP Audio GmbH vezetésére vált, amely különféle rádióállomások számára gyárt tartalmat . 2004-ben végül visszatért a rádióhoz. Azóta a Radio One msorában reggelente, egy este, egy óra (a The Time to December 2011 hetilappal együttmködve ) és egy The Professionals, The Day és A vasárnapi sofrök Andreas Keßlerrel . 2016. december 9-én Anja Goerz bemutatta utolsó msorát a Radio Eins-ben. Ezenkívül Anja Goerz volt a HörbuchFM internetes rádió heti "Lauschkultur" msorvezetje. 2006 és 2008 között Anja Goerz különféle esti és hétvégi programokat is moderált az NDR 2-n .

2014. január 13-a óta Anja Goerz moderálja a "Der Morgen" (a Der Gute Morgen átnevezése eltt) kora reggeli msort a "Bremen Zwei" (korábban Nordwestradio) Tom Grotével felváltva, és a "Talkszeit" prominens személyiségeit ábrázolja.

Anja Goerz ugyanakkor regényíróként és nem szépirodalmi szerzként dolgozik. 2011 júniusában megjelent els regénye, a "Herz auf Sendung", 2012 szeptemberében pedig a "Mein Leben in 80 B" regény, mindkett a rororo kiadóban. 2013 júniusában a rororo megjelentette a "May's a little summer" Antológiát is, amelyben Anja Goerz más szerzkkel, például Mia Morgowskival , Anne Hertz- szel és Britta Sabbag-szal közöl történeteket. 2014. március végén a books2read, az elektronikus könyvek újonnan alapított kiadója, közzétette a "Der Ball ist rosa" címet. Ebben a regényben Anja Goerz az ex-nemzeti játékos, Thomas Hitzlsperger kirándulását dolgozza fel egy kitalált történetben, amely egy homoszexuális rúgóról szól a Bundesligában .

2014. április 1-jén a Deutsches Taschenbuch Verlag kiadta a "The East is a Feeling" cím szépirodalmi könyvet a dtv premium sorozatban, amelyrl Anja Goerz megbeszéléseket folytatott a volt NDK-beli emberekkel. A dpa hírügynökség szerint "nagyobb toleranciára esett". A "Kelet egy érzés" négy kiadásban volt nyomtatva, és a Spiegel bestsellere is volt . A berlini fal leomlásának 30. évében a Deutsche Taschenbuch Verlag 2019-ben adta ki újra a könyvet - új borítóképpel és a szerz átdolgozott elszavával.

2017. április 7-én Anja Goerz els thrillere "Wenn ich Dich get" címmel jelent meg a Deutsches Taschenbuch Verlag kiadónál. Ugyanakkor a Der Audio Verlag kiadta a Lotte Ohm és Stefan Kaminski által szintén Wenn ich Dich get címmel felvett hangoskönyvet .

2019 októberében Anja Goerz és a rádiójáték szerzje, Eric Niemann egy négy részes krimisorozat rádiójátékának els részét (zöld holtfehér) tette közzé az Audible rádiójáték-szolgáltatónál . A fszereplk a két ellenr, Herma Bahnen és Jan Tesdorp , minden eset Schleswig-Holsteinben zajlik . A második rész 2020 februárjában következett (egyszer, kétszer, gyilkosság).

Anja Goerz 2019 januárja óta gyjti az irodalom iránti lelkesedését és szakmai hivatását a Die Schreibenden cím podcastban . Megbeszélget népszer írókat, zenészeket, forgatókönyvírókat és újságírókat.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Janka Gál

Tetszik az oldal, és a Anja Goerz szóló cikk az, amit kerestem

Regina Lőrincz

Ezt a bejegyzést a Anja Goerz-ről pont ezt kerestem.

Richard Lovas

A Anja Goerz nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Ferenc Ujvári

Jó cikk a Anja Goerz