Anja GarbarekAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Garbarek-ről van szó. A Anja Garbarek-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Garbarek-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Garbarek-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Garbarek-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Garbarek-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Diagram pozíciók
Az adatok magyarázata
Albumok
Velkommen fogadó
  NEM 8. 10/1992 (4 hét)
Léggömb hangulat
  NEM 4 18/1996 (10 hét)
Mosolyogva és integetve
  NEM 6. 14/2001 (10 hét)
Röviden megrázva
  NEM 17-én 40/2005 (4 hét)

Anja Garbarek (született július 24-, 1970-ben az Oslo , Norvégia ) egy norvég énekes-dalszerz és a film zeneszerzje.

Jan Garbarek szaxofonos egyetlen gyermekeként Oslo környékén ntt fel. A zenei környezet és a zene iránti lelkesedése ellenére Anja Garbarek soha nem tanult hangszert, ehelyett színészni karriert próbált.

Színésziskolában töltött ideje alatt Anja Garbarek zenés eladásban énekelt a színpadon, és a norvég lemezipar képviseli fedezték fel. A Velkommen inn debütáló lemeze 1992- ben jelent meg, és turné következett.

1997-ben, egy évvel a Balloon Mood cím második album kiadása után , Garbarek Londonba költözött és megállapodást kötött a Virgin Records-szal , de a következ albumot csak 2001-ben adta ki , Mosolyogva és hullámozva címmel . Vele megkapta a Spellemann-díjat az "Open Class" kategóriában.

Anja Garbarek feleségül ment John Mallison angol hangmérnökhöz, és lánya született. 2003-ban családjával visszaköltözött Norvégiába.

2004-ben a stúdió turnéján ismerkedett meg az izlandi zenésszel, Gíslivel. Lelkesedve a zenéért, egy új albumon kezdett dolgozni. Apja is támogatta.

2005-ben komponálta a film zenéjét, Angel-A által Luc Besson .

A két publikáció közötti hosszú szüneteket kommentálva Garbarek így szól: Gondolj egy festre, aki kiállítást készít. Ez a folyamat nem gyorsítható fel. Nincs ez másképp egy album készítésével sem .

Diszkográfia

web Linkek

dagad

  1. Diagramforrások: NEM
  2. B a b c Anja Garbarek , hivatalos életrajz


Opiniones de nuestros usuarios

Rita Lovas

A Anja Garbarek nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Zsolt Pálinkás

Tetszik az oldal, és a Anja Garbarek szóló cikk az, amit kerestem