Anja ElkoffAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Elkoff-ről van szó. A Anja Elkoff-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Elkoff-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Elkoff-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Elkoff-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Elkoff-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Elkoff (született január 7-, 1914-es a Magdeburg , valóban Anne Eichelmann) egy német énekesn és színészn .

Élet

Anja Elkoff komolyzenei képzésben részesült, és els bizonyítható állandó elkötelezettségét 1940-ben kezdte Münsterben . 1941-ben Berlinbe érkezett , ahol elkötelezte magát a Népszínházban , amelyet a Reichi Közvilágítási és Propaganda Minisztérium vezetett . Az 1941/1942-es szezonban kollégái között olyan mvészek voltak, mint Edith Schollwer színészn és Karl Jöken kamarazenész. Amíg 1944 kés nyarán nem zárták be az összes színházat , 1942-ben felhívást intézett a kasszeli Porosz Állami Színházhoz .

Els háború utáni eljegyzése 1945 és 1950 között vezette a mvészt a Nationaltheater Mannheim operájában / operettjében . Anja Elkoff-Magath néven a Wiesbaden Állami Színházra is visszavezethet 1945 és 1947 között . 1950 és 1955 között a Braunschweig Állami Színházban vett részt , ahol énekesként is alkalmazott az opera / operett területén. Gyermekének születésével, aki késbb Christine Reinhart msorvezet és színészn lett , 1955 szén befejezte mvészi pályafutását.

Anja Elkoff 1941/1942-es berlini tartózkodása három filmbemutatóhoz vezetett. A képernyn debütált Leichte Muse ( Willy Fritsch oldalán ) és Helmut Käutner Moll- i Romanze-jában , ahol Lothar Brühne Egy óra a nap és az álmok között cím mvét adta el, fleg énekesként használták. A két film között, amelyet a bnügyi filmben vett át Dr. Crippen a keresett titokzatos hs titokzatos feleségének szerepében, aki szintén meggyilkosa lett. Nagyon rövid filmkarrierje legjelentsebb szerepévé vált.

Anja Elkoff feleségül vette Rolf Christian Triebel belgyógyászt.

Filmográfia

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. a Reichi Kulturális Kamara dokumentumai szerint

Opiniones de nuestros usuarios

Annabella Gombos

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Elkoff, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Elkoff, pont erre volt szükségem.

Dalma Vida

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Elkoff., Azt hittem, már mindent tudok a Anja Elkoff., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Elkoff.

Valentina árvai

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anja Elkoff, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Kati Végh

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anja Elkoff_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.