Anja délbenAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja délben-ről van szó. A Anja délben-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja délben-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja délben-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja délben-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja délben-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Mittag (született May 16-, 1985-ben a Karl-Marx-Stadt ) egy német futballista , aki jelenleg aktív RB Leipzig a 2. ni részlege . 158 nemzetközi mérkzésen a német válogatottban 50 gólt szerzett. Csak három játékos ért el több tétet .

Karrier

társadalmak

Kezdetek

Anja Mittag futballozásának kezdete szülvárosában van a VfB Chemnitz és a Chemnitzer FC társaságában . Ezután az FC Erzgebirge Aue-nál dolgozott .

1. FFC turbina Potsdam

2002-ben az els osztályú 1. FFC Turbine Potsdam klubba költözött . A szezonban 2003/2004 nyerte a Potsdam a ketts a bajnoki és kupa gyzelem . A kupadöntben 30-s gólt szerzett. A brandenburgi nk a következ szezonban megvédték a trófeát. Itt is góljával Mittag jelölte meg a 30-s végeredményt a frankfurti nk fölött. A 2004/2005-ös UEFA ni kupában a potsdami nk a döntben legyzték a svéd Djurgården Damfotboll klubot, és ezzel bebiztosították a címet. A német bajnokság megnyerése mellett a következ szezonban Mittag ismét eljutott a DFB-kupa döntjébe , amelyet egymás után harmadszor nyertek meg (2-0 a Frankfurt ellen).

Miután vége a 2005/06 évadban költözött 1. FFC Turbine Potsdam , hogy Svédország a QBIK Karlstad játszani a második felében a svéd bajnoki szezonban, mieltt visszatért Potsdam második felében a Bundesliga. Ily módon Mittag egy másik futballkultúrát szeretett volna megismerni. Potsdammal ellentétben azonban a Karlstaddal játszott a svéd els osztály kiesése ellen . A klub két ponttal biztosította a kiesést a kiesési zóna eltt.

Potsdamba való visszatérése után két kevésbé sikeres év következett, amelyek mindegyikében csak a harmadik helyet érték el a bajnokságban. A 2008/2009-es szezonban ismét német bajnok volt a Turbine-nél. A Potsdam az FC Bayern München elleni jobb gólkülönbség miatt nyert, Mittag pedig 21 góljával a szezon második legjobb gólszerzje volt. A következ két évben megvédték a bajnoki címet, és Mittag mindkét szezonban a legjobb góllöv volt Potsdamban. 2010-ben az UEFA ni Bajnokok Ligája döntjében szerepelt az Olympique Lyon ellen , amely büntetkrl döntött a potsdami nk javára, bár Mittag nem váltotta meg büntetjét.

LdB FC Malmö / FC Rosengård

2011. december 19-én Mittag kétéves szerzdést írt alá a svéd els osztályú LdB FC Malmö, késbb FC Rosengård klubbal , és 2012 januárjától jogosult volt új klubjukban játszani. Március végén, az új klub els versenymeccse során, nem sokkal a játék vége eltt, dönt gólt szerzett a Kopparbergs / Göteborg FC elleni 21-es gyzelemért a Supercupenben . Els bajnoki mérkzésüket 2012. április 9-én (1. meccsnap) a Jitex BK elleni idegenbeli meccs 4-1-es gyzelmében Mittag is megkoronázta els bajnoki góljával, az interim 3-1-es góljával a 68. percben. 2012. május 1-jén (4. meccsnap) négy gólt szerzett az Umeå IK FF elleni 7-1-es hazai gyzelem során . 21 gól volt az els szezonban - az els német - gólkirály Svédországban.

A 2013-as szezonban a dél nyerte a svéd bajnokságot az FC Malmö-vel, ezzel a klub az egyetlen rekordbajnok. 13 góllal és Margrét Lára Viðarsdóttir harmadik lett a góllövlistán, tizenegy gólpasszal az els a gólpasszban. A következ szezonban korán megvédte a bajnokságot a klubbal, három játék nappal a szezon vége eltt, 3-2-es gyzelemnek köszönheten, amelyben két góllal járult hozzá a Kopparbergs / Göteborg FC elleni idegenbeli meccshez . 21 góljával Mittag volt a gólkirály és a legjobb asszisztensek száma. 2015. március 15-én az FC Rosengårddal a svéd szuperkupát nyerte 10-s bajnokként a kupagyztes Linköpings FC ellen .

Paris Saint German

2015 nyarán Mittag egy szezonra átállt a francia els osztályú Paris Saint-Germain klubba .

VfL Wolfsburg

2016 nyarán csatlakozott a VfL Wolfsburghoz, és tíz meccsen egy gólt szerzett. 2017 márciusában id eltt felmondta szerzdését.

FC Rosengård

Noon 2017. március 31-én visszatért az FC Rosengård csapatába . 2017. október 11-én 40-s meccsen gólt szerzett a kolozsvári Olimpia ellen , így lett az els játékos, aki 50 gólt szerzett egy UEFA klubversenyen ( UEFA ni Bajnokok Ligája és UEFA Ni Kupa ). November 12-én, 2018. Mittag választották a legjobb csatár, Damallsvenskan, a nemzeti szövetség, mint része a Fotbollsgalan a Ericsson Globe in Stockholm . A fél sorozat, a svéd Damallsvenskan szezon befejezése után Mittag 2019. május 20-án jelentette be pályafutása elzetes befejezését.

RB Lipcse

2019 júniusában az RB Leipzig délben közzétette az elkötelezettséget a közelg regionális bajnoki szezon iránt . Nemcsak az els ni csapat keretét kell megersítenie, hanem a támadó játékosok egyéni edzjeként is tevékenykednie kell, és feladatot kell vállalnia a felderítésben és a játékelemzésben is. Miután másodszor jelentette be karrierjének végét, 2020. július 15-én, egyelre augusztus 30-án játszotta utolsó meccsét az RB Leipzig 60-s gyzelmével a Szász Állami Kupa döntjében. Több játékos hiánya miatt 2021 tavaszán újra aktiválták, és március 28-án (a 2. ni Bundesliga 5. meccsnapján ) játszották a Turbine Potsdam II elleni 11-es idegenbeli meccsen, és három percet szereztek - most 35 évesek voltak a végeredmény cseréje. Egy héttel késbb félidben lecserélték a Borussia Mönchengladbach ellen, és ismét gólt szereztek.

Nemzeti csapat

Noon az U-19-es válogatott keretének része volt, amelynek rekordistája és gólkirálya, és akivel 2004 - ben második helyezett lett . Mittagot a bajnokság legjobb gólszerzjének nevezték. Ugyanebben az évben az U-19 is megnyerte a világbajnokságot , az ebéd pedig hat góllal a második legjobb góllöv volt.

Az els meccsed a rangids csapatban megtagadta az ebédet Olaszország ellen , 2004. március 31-én 1: 0 arányban . Az els találatukra majdnem egy évet kellett várni. 2005. március 11-én megszerezte a nyitó gólt a Norvégia elleni meccsen .

Az EM 2005- ben Mittag szintén a német EM-csapat tagja volt. Németország a döntben 31-re legyzve Norvégiát hatodszor nyerte meg az Európa-bajnokságot. Noon játszotta mind az öt Európa-bajnoki mérkzést, és egy gólt szerzett.

Két évvel késbb Mittag a világbajnoki címért is játszott a német csapattal , de az egész tornán csak egy mérkzést játszott hat perc játékidvel. Németország az egész torna alatt tisztán maradt és elnyerte a trófeát. Ez volt a 2008-as olimpiai játékok kvalifikációja is . Az olimpiai futballtornán négy játékot használtak délben. Az Észak-Korea elleni meccsen a kés gyztes gólt a 86. percben szerezte, miután cserélték. A harmadik helyért folyó játékban a japánok vereséget szenvedtek, Mittag pedig olimpiai bronzérmet nyert a német csapattal.

A 2009-es Európa-bajnokságon , ahol Németország hetedszer nyerte el a címet, dél is a keret része volt. Két alkalommal lépett pályára a bajnokság alatt, és egy gólt szerzett. A közelmúltban gyengébb szereplések után Silvia Neid válogatott edz 2011. május végén jelentette be döntését, miszerint Mittag nem lesz a válogatott tagja a 2011. évi világbajnokságnak .

A 2013-as svédországi Európa-bajnokságon viszont Mittag visszatért a német csapatba, és mind a hat meccsen használták. A Norvégia elleni döntben három perc múlva megszerezte a gyztes gólt az els érintkezéssel a labdával, és bebiztosította Németországnak a zsinórban a hatodik címet.

2013. október 26-án Mittag elször három gólt szerzett egy nemzetközi mérkzésen a Szlovénia elleni 130 -s vb-selejtezn . Egy hónappal késbb, 2013. november 23-án, a 18. német játékosként Szlovákia ellen 60-s világbajnoki selejtezn 100. nemzetközi mérkzést játszott , amelyhez két góllal járult hozzá.

A 2015. évi kanadai világkupán Mittag a DFB csapatával a 4. helyet szerezte meg; délben hat meccset játszott és öt gólt szerzett. A bajnokság harmadik legjobb gólszerzjeként "bronz cipt" kapott.

2016-ban Mittagot felvették a válogatottba a brazíliai ni olimpiai labdarúgó-tornán . A német csapat mind a hat tornameccsén használták, és a Svédország elleni döntben aranyérmet nyert.

Március 7-én, 2017 Mittag szerzett neki 50. nemzetközi cél egy 1-0 gyzelem Anglia ellen a 2017 SheBelieves jutott . Öt nappal korábban 150. nemzetközi mérkzését játszotta az USA ellen.

2017. augusztus 22-én Mittag bejelentette, hogy visszavonul a válogatottól.

sikerek

Nemzeti csapat

Klubfoci

Díjak

társadalmi elkötelezettség

Éveken Mittag már támogatja a munkát a World Vision International vele együtt egykori csapattársa a nemzeti csapatban líra Alushi és a korábbi nemzeti futballista Cacau . Nagykövetként a világ legszegényebb régióiban él gyermekekért kampányol. Különösen fontos számára a kisgyermekek korai támogatása.

vegyes

2020 májusa óta Anja Mittag és volt csapattársa, Josephine Henning futtatják a podcastot délben Henningnél .

web Linkek

Commons : Anja Mittag  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Noon változtatásokat Malmö ( Memento április 2 2015- Internet Archive ), Framba.de - ni labdarúgó-tl december 19, 2011
 2. Délben debütál Damallsvenskanban
 3. Statisztika
 4. Anja Mittag kilövi az FC Rosengardot a svéd bajnokságba
 5. Váltás Anja Mittagról Paris St. Germain tökéletes Sport1.de-re , 2015. május 28.
 6. Anja Mittag a Wölfin vfl-wolfsburg.de nevet kapja, hozzáférés: 2016. szeptember 7
 7. Déltl återvänder-ig Rosengårdig
 8. Anja Mittag tiszta az FC Rosengård számára
 9. Anja Mittag els az UEFA ni klubok 50 gólja eltt
 10. Sport.de : A Svéd Labdarúgó Szövetség kitünteti a legjobb ni játékosok díjait Anja Mittag és Nilla Fischer számára , 2019. június 4-én
 11. Anja Mittag 2019. május 20-tól megáll , Süddeutsche Zeitung
 12. Anja Mittag csendesen fejezi be karrierjét , az Rbb24 2019. május 21-tl
 13. A világ- és Európa-bajnok Mittag befejezte aktív karrierjét a kicker.de címmel, amelyre 2020. július 15-én került sor
 14. Az olimpiai bajnok futballpályafutását a weltfussball.de oldalon fejezi be
 15. Mérkzésjelentés a dfb.de oldalon
 16. Párosítás a dfb.de oldalon
 17. ^ Az Irigység 2011. május 27-tl mutatja be mesternit , a Spiegel Online-t
 18. dfb: Él jelölés a játékhoz ( Memento 2013. október 29-tl az Internet Archívumban )
 19. ni olimpiai labdarúgó torna; Németország, Játékos : FIFA.com, 2016. augusztus 17.
 20. dfb.de: "Videó: Anglia elleni gyzelem az 50. nemzetközi gólnak köszönheten délben"
 21. dfb.de: "Anja Mittag: Szerény és állandó"
 22. A válogatott lemondása a sky.de oldalon.
 23. dfb.de: A Noon szavazta meg az év játékosát Svédországban
 24. "Anja Mittag és Celia Sasic a 2015-ös fociválogatáson"
 25. Malmben az ex-nemzeti játékos, Anja Mittag elsként törte meg az 50 gólos határt az FC Rosengard szolgálatában
 26. Támogassa a World Vision-t
 27. Beszélgetés az RB játékossal, Anja Mittag, az rblive.de podcast közvetítésével folytatódik, elérhet: 2020. július 16.
elz Hivatal Utód

Manon Melis & Margrét Lára Viðarsdóttir
Christen Press
A Damallsvenskan 2012 2014 legjobb góllövje


Christen Press
Gaëlle Enganamouit

Opiniones de nuestros usuarios

Edith Rácz

A Anja délben szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Livia Bakó

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anja délben-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anja délben-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anja délben itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Nelli Vajda

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anja délben. Nekem tetszik

Tibor Gergely

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anja délben, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anja délben., Ez egy jó cikk a Anja délben