Anja CasparyAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Caspary-ről van szó. A Anja Caspary-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Caspary-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Caspary-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Caspary-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Caspary-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Caspary (született December 13-, 1964-ben a Frankfurt am Main ) egy német rádió újságírója Berlin , hosszú ideje msorvezetje Radio Eins a RBB, és a fej a zene a program, hiszen 2015-ig.

Élet

Edzés után a gyógytornász és torna tanára Medau Iskola Coburg tanult német és színházi tanulmányait a Berlini Szabad Egyetem. 1989-ben újságíróként csatlakozott a Sender Free Berlinhez (SFB). 1990-tl Anja Caspary moderálta a Radio 4U ifjúsági msorszolgáltatót, és hallható volt az ARD Popnacht oldalán is. 1992-tl az Ostdeutscher Rundfunk Brandenburg-ba (ORB) váltott és ott felépítette a Fritz ifjúsági rádiót . Ennek része a hallgató diagram programot Fritz Roadshow , és Ansa Seidenstücker meglepte hallgatóit az egész Brandenburg msorszórás területén otthon elzetes értesítés nélkül. 1995 és 1997 között televízióra váltott, és msorokat mutatott be a németországi VH-1 zenecsatornán .

Mivel alapító Radio Eins meg Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) 1997-ben, adott otthont magazinok napközben program speciális programok, mint például a hosszú éjszaka Opera és Színház és a Múzeumok éjszakája . Minden hétf este hallható volt saját programjában, a Radio Affair-ban , amely híd a klasszikus rock és a legújabb zene között. A msor védjegye a hosszú barázda volt , amelyben túl hosszú zeneszámokat játszottak, amelyek a német közrádióban különlegességnek számítottak.

2012 augusztusában a Grimme Intézet jelölte a Német Rádió-díjra a Legjobb moderátor kategóriában. 2015 szeptemberében vette át a Radio Eins zenei részlegének irányítását, mint a 2014-ben meghalt Radszuhn Péter utódja .

2007 óta Anja Caspary a Rock AG DJ-jeként is dolgozik a berlini Lido klubban .

Anja Caspary feleségül vette Hagen Liebing zenészt , aki 2016-ban hunyt el, és két gyermekükkel Berlinben él.

2020 szeptemberében Ullstein kiadta In My Heart cím könyvét, amely lándzsát ragasztott mellrákjáról és férje haláláról több mint 25 éves kapcsolat után. A könyv a Spiegel papírkötéses bestseller listáján szerepelt.

Rádió játszik

web Linkek

Commons : Anja Caspary  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Grimme Rádió-díj jelölése

Opiniones de nuestros usuarios

Renata Fábián

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anja Caspary íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anja Caspary

Antal Bogdán

A Anja Caspary nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Marina Pintér

Nagyszerű poszt a Anja Caspary., Nagyszerű poszt a Anja Caspary.

Andras Horváth

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Caspary, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Caspary, pont erre volt szükségem.