Anja BuczkowskiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Buczkowski-ről van szó. A Anja Buczkowski-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Buczkowski-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Buczkowski-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Buczkowski-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Buczkowski-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Buczkowski (született június 21-, 1930-as években a Bécs , Ausztria ; október 10-, 2010-es ) volt, egy osztrák színészn , hangszóró és rendez számára Bayerischer Rundfunk .

Élet

A balett- és színészképzés után Bécsben, valamint további grazi és linzi állomásokon Anja Buczkowski csatlakozott a Bajor Állami Színház együtteséhez, és felfedezte a rádió élvezetét . 1955-ben Portiaként , Brutus feleségeként beszélt, els szerepe a Julius Caesar rádiójátékban . Férjhez ment és elhagyta Németországot . Házasságának felbomlása után visszatért Münchenbe . Szinte az összes kultúra-orientált szerkesztségnél dolgozottbajor rádió, rádió és televízió, meleg, szigorúan hangsúlyozó hanggal, amelyet megjegyeznek, néha melankóliával árnyékolnak, majd ismét vidámak és gondtalanok.

Buczkowski ns volt, és fia született.

Mvek

Rádió játszik / funkciók

Filmek

  • 1963: Az ötödik oszlop - nincs visszaút
  • 1983: A hinta
  • 1987: Bikini - Mon amour mint eladó

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Nekrológok , in: Süddeutsche Zeitung online, hozzáférés: 2016. február 28

Opiniones de nuestros usuarios

Imola Balogh

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anja Buczkowski-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anja Buczkowski-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anja Buczkowski itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Zita Kónya

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Buczkowski., Azt hittem, már mindent tudok a Anja Buczkowski., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Buczkowski.