Anja BrünglinghausAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Brünglinghaus-ről van szó. A Anja Brünglinghaus-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Brünglinghaus-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Brünglinghaus-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Brünglinghaus-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Brünglinghaus-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Brünglinghaus (* 1963 , Bochum ) német színészn .

Élet

A hamburgi Drámaiskolában és a Zürichi Drámaakadémián tanult .

Els eljegyzését 1987-ben kezdte a Schauspielhaus Zürichben Gerd Heinz irányításával. 1994-ben a drezdai Schauspielhausba költözött , ahol tizenegy évig állandó tagja volt az együttesnek.

Ez id alatt volt nagy szerepük, mint grófn Terzky a Wallenstein által Friedrich Schiller (rendez: Haskó Weber ), mint Blanche Endstation Sehnsucht , mint grófn Orsina az Emilia Galotti és a vezet szerepet Die Wirtin by Peter Turrini a termelés írta Michael Thalheimer .

2005-ben a Staatstheater Stuttgartba költözött Hasko Weber irányításával . Csehov Platonov (rendez: Karin Henkel ) tábornokaként meghívást kapott a Berlini Színházba . Elfriede Jelinek , Botho Strauss , Yasmina Reza (mint Veronique Houillet a Der Gott des Gemetzelsben ), Werner Schwab és Sibylle Berg (premier: a lényeg a munka ) darabjainak különböz szerepeiben megmutatja széles színészi képességeit, mindig a következkre koncentrálva: Karaktereik hitelessége.

A Hersfeldi Fesztiválon Goneril-ként látták Shakespeare Lear királyában, és ezért Hersfeld-díjat kapott .

A 2016/2017-es szezon elején a Mainfrankentheater Würzburgba költözik Markus Trabusch új irányítása alatt .

Díjak

irodalom

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Anja Brünglinghaus in: Hersfeld-díj

Opiniones de nuestros usuarios

Lucia Révész

Meglepett ez a cikk a Anja Brünglinghaus, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anja Brünglinghaus

Izabella Deák

Végre egy cikk a Anja Brünglinghaus, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Brünglinghaus

Ivan Berki

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Brünglinghaus