Anja BrinkerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Brinker-ről van szó. A Anja Brinker-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Brinker-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Brinker-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Brinker-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Brinker-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Brinker (született január 18-, 1991-ben a Melle ) német tornász .

Anja Brinker hallgató és Seelze-Lathwehrenben él . Oleg Tschekmarev, korábban Dieter Koch képezte, és a Herkenrath TV-nél kezd . Elször szülvárosában, Melle-ben edzett, késbb, amíg bezártak a hannoveri eladóközpontban, azóta pedig a szövetségi eladóközpontban , Bergisch Gladbachban , ahol ideiglenesen a bentlakásos iskolában élt. 2004-ben Brinker aranyat nyert a német junior bajnokságon egyenetlen rudakon, bronzot pedig a sokoldalú versenyben. A következ évben megnyerte az all-around versenyt és az ugrást a Junior DM-n, második lett a parketten és harmadik az egyenetlen rudakon. A 2006-os junior Európa-bajnokságon bronzérmet nyert a német csapattal.

2007-ben megünnepelte áttörését az els évében a nknél. A német bajnokságon aranyat nyert az egyenetlen rudakon, ezüstöt a padlón és az összes körben. A világbajnokság Gent volt a negyedik az egyenetlen bárok, a 2007-es európai bajnokság a Amszterdam volt a hetedik az egyenetlen bárok és tizedik a teljes, mintegy versenyt. A stuttgarti világbajnokság a 18. helyet hozta az összesített és a tizedik helyet a csapattal. 2008-ban Brinker bejutott a pekingi olimpiai játékokra . A 2009-es milánói Európa-bajnokságon az egyenetlen léceken sikerült megszereznie a bronzérmet, a sokoldalú versenyen a nyolcadik helyet szerezte meg.

A 1,52 méteres magasságú sportlány bonyolult ugrásokra és nehéz akrobatikus részekre van elrendezve a speciális egyenetlen rudakkal.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Bettina Fodor

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anja Brinker, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anja Brinker., Ez egy jó cikk a Anja Brinker

Karina Illés

Ez egy jó cikk a Anja Brinker_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Arnold Demeter

A Anja Brinker nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van