Anja BettenworthAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Bettenworth-ről van szó. A Anja Bettenworth-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Bettenworth-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Bettenworth-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Bettenworth-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Bettenworth-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Bettenworth (* 1973 , Gütersloh ) német klasszikus filológus .

Bettenworth 1992-tl a Münsteri Egyetemen, majd 1995-ben a Velencei Università Ca 'Foscari egyetemen tanult . 1998-ban államvizsgát tett Münsterben, és 2002-ben ott doktori címet szerzett . Aztán asszisztens volt a latin tanulmányok tanszékén . 2005/2006-ban Bettenworth 16 hónapra az Ann Arbor-i Michigani Egyetemre ment , mint az Alexander von Humboldt Alapítvány Feodor Lynen munkatársa . 2009-ben habilitálták a klasszikus professzionális filológiát.

2010 nyári szemeszterétl kezdve pótprofesszort (W3) töltött be a kölni egyetemen, és 2011 júniusában kinevezték a kölni egyetem W2 professzorává.

Bettenworth kutatásai középpontjában a régi epikus , a római elégia és a vétel az ókor, különösen a moziban. Hellenisztikus költészettel is foglalkozik.

Bettípusok (kiválasztás)

  • Bankettjelenetek az ókori eposzban Homerostól Claudianig. Diakrónikus vizsgálatok a tipikus jelenetrl. Értekezés. Vandenhoeck és Ruprecht, Göttingen 2004, ISBN 3-525-25252-8 . (Hypomnemata 153)
  • Ruth Scodellel együtt : Hova Quo Vadis Henryk Sienkiewicz regénye a filmben és a televízióban. Wiley, New York, 2008, ISBN 978-1-4051-8385-7 .
  • a Saskia Fischer u. a.: Más világok. Fájlok az Észak-Rajna-Vesztfáliai Tudományos Akadémia Young College-jának 2. kutatási napjáról. Schöningh, Paderborn et al. 2009, ISBN 978-3-506-76881-0 .
  • Dominik Höinkkel együtt: A zene ereje: Georg Friedrich Handel Sándor-ünnepe. Interdiszciplináris tanulmányok. V & R Unipress, Göttingen 2010, ISBN 978-3-89971-733-4 .
  • 'Hoc satis in titulo': tanulmányok a római elégia feliratairól. Aschendorff, Münster 2016, ISBN 978-3-402-14446-6 . (Orbis antiquus 44)

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Edith Sebestyén

Nagy felfedezés ez a cikk a Anja Bettenworth és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anja Bettenworth és az egész oldal

Jennifer Pál

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anja Bettenworth., Helyes

Patrik Sallai

A Anja Bettenworth szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anja Bettenworth szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.