Anja BergerhoffAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Bergerhoff-ről van szó. A Anja Bergerhoff-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Bergerhoff-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Bergerhoff-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Bergerhoff-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Bergerhoff-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Bergerhoff (született június 30-, 1968-as a kölni ) egy német televíziós msorvezet , újságíró és vállalkozó .

élet és karrier

Anja Bergerhoff Kölnben ntt fel, és 1984-ig gimnáziumba járt. 1984-ben egy csereévre Michiganbe ment, ahol 1985-ben érettségizett. 1989-ben középiskolát végzett Kölnben. A középiskola elvégzése után egy reklámügynökségben dolgozott Düsseldorfban, a kölni Live Music Hallban, valamint mintaként Frankfurtban és Düsseldorfban. 1992-tl német , angol és történelmet tanult Kölnben.

TV-karrierjét a düsseldorfi idjárási csatornán kezdte, amely 1998. január 29-ig sugárzott. 1996-tól 1998-ig moderált. 1999 nyaráig rendszeresen küls riporterként látták a WDR NRW am Mittag adásában . 1999. szeptember 17-tl 2000. június 2-ig az RTL egyik péntek esti híradójának egyik moderátora volt . 2000 júniusa és 2005 júliusa között új programot mutatott be a 3sat-on , a Nix wie raus programot pedig a HR-nél . 2004 és 2008 között a nano msorvezetje volt . 2008-tól szabadúszó szövegíróként és szerzként dolgozott. Ezzel egyre inkább a technológiára és a tudományra összpontosította szakmai fókuszát a divat, az életmód és a fenntarthatóság irányába.

2017-ben egy üzleti partnerrel indította el saját vállalkozását, és megalapította a Sugar & Glory GmbH-t. 2019-ben megnyitotta a Style Definery-t Frankfurtban.

Magán

Anja Bergerhoff 1999 és 2004 között Berlinben élt, ahol megismerte leend férjét. Házasságuk után Murjahn vezetéknevet vette fel. A házasságot 2020 elején válták el. Anja Murjahnnak két lánya (* 1998, 2008) és egy fia (* 2005) van, és most Frankfurt közelében él.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Hamburger Abendblatt-Hamburg: Balder a "Friday Night News" -val érkezik. 1999. augusztus 14., Hozzáférés 2020. október 1. (német).
  2. Annika John: Sugar & Glory Frankfurt - Luxus Vintage Design a Hochstrassén. In: Top Magazin Frankfurt. 2017. szeptember 28., hozzáférés: 2020. október 1. (német).
  3. Petra Kirchhoff: Üzlet: Használt luxus divat . In: FAZ.NET . ISSN  0174-4909 ( faz.net [hozzáférés: 2020. október 1.]).

Opiniones de nuestros usuarios

Benjamin árvai

Tetszik az oldal, és a Anja Bergerhoff szóló cikk az, amit kerestem

Igor Boda

Valami mást kellett találnom a Anja Bergerhoff, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anja Bergerhoff

Blanka Szántó

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anja Bergerhoff íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anja Bergerhoff