Anja BayerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Bayer-ről van szó. A Anja Bayer-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Bayer-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Bayer-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Bayer-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Bayer-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Thea Bayer (született March 10-, 1971-es Lafayette, Amerikai Egyesült Államok ) egy német képzmvész , költ , volt gyerek színészn . 1983-ban az idsebb Anne Marie Brown szerepe volt a ZDF - a legfiatalabb karácsonyi vonatban .

Élet

Anja Bayer tizenkét évesen játszott Else Ury, az idsebb Anne Marie Brown els három legfiatalabb -Bände televíziós adaptációjának három epizódjában . Kathrin Toboll testesítette meg a címszerepl fiatalabbik társát .

Bayer tanult alkalmazott színházi tanulmányokat a Justus Liebig University Giessen és mvészetének Képzmvészeti Akadémia Münchenben . Részt vett szobai installációkban és mvészeteket készített a nyilvános terekben, valamint koncepcionális alkotásokat készített Gießenben , Altöttingben , Frankfurt am Mainban , Kölnben és Münchenben . Anja Bayer verseket ír.

Viktor Frankl szerint logoterapeutaként végzett részmunkaids képzés után Münchenben dolgozik saját praxisában.

Anja Bayer a Deutsches Museum antropocén különleges kiállításán a költészet világnapján felolvasást kurált Lyrik Kabinett- kel együttmködve . 2016-ban a Kookbooks kiadó kiadta a Lyrik im Anthropozän antológiát , amelyet Daniela Seellel együtt kezdeményezett és szerkesztett .

Publikációk

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Corinna Berghahn: Legendás tévésorozat: "Nesthäkchen" elvarázsolta a közönséget , Neue Osnabrücker Zeitung , 2012. december 14., Hozzáférés: 2014. november 18.
  2. Anja Bayer. (Az interneten már nem érhet el.) Schamrock - Ni költk fesztiválja, az eredetibl 2015. április 24-én archiválva ; Letöltve: 2014. október 24 .
  3. Az antropocén líra. (Már nem kapható nálunk.) Deutsches Museum , archivált az eredeti szóló május 15, 2016 ; megtekintve 2016. május 15-én .

Opiniones de nuestros usuarios

Natalia Lengyel

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anja Bayer, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Andras Szücs

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Bayer

Leila ács

Nagyszerű poszt a Anja Bayer., Nagyszerű poszt a Anja Bayer.

Hanna Keresztes

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anja Bayer íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anja Bayer