Anja AntonowiczAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Antonowicz-ről van szó. A Anja Antonowicz-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Antonowicz-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Antonowicz-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Antonowicz-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Antonowicz-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Antonowicz (született December 22-, 1981-ben a Wocawek ), továbbá Anna Antonowicz , egy német - lengyel színészn .

Élet

A ódi Filmmvészeti, Televíziós és Színházi Egyetemen végzett tanulmányai után Anja Antonowicz 2002 és 2004 között játszotta els állandó szerepét Rudaként a lengyel Na dobre i na ze (Jó és rossz idkben) sorozatban , amelyet többször is követett. televíziós produkciók. Ezt követte Mika szerepe a Pensjonat pod Ró-ban . Ugyanakkor színházat játszott Varsóban .

Németországban Antonowicz a moldovai Nastya Paenko szerepét játszotta a Lindenstrasse sorozatban 2005 és 2014 között . 2019-ben ismét látták ebben a szerepben. Azóta más német filmekben játszott, mint például a Bella Block cím sorozatban szerepl Maria a sznyegréteg feleségében , mint erszakos áldozat . 2006-ban a német televíziós díjra jelölték ezért az eredményért . játszotta az au pair Jolanta a Katinka Feistl komédia War of Women . Gesine Cukrowski és Birge Schade játszott mellettük.

További német produkciók következtek: Ralf Huettner Mr. Mr. , Olaf Saumer Stille Wasser , Hans-Christoph Blumenberg Die Kinder der Flucht cím filmje , az A-csapat sorozat két epizódja , a kényszerprostituált Dana a sorozatban Dr. Pszicho és szerep Kai Kaiwess bnügyi filmjében, a Titokban a lápban . 2015 óta játszik a jelenetben Kiel , az orvosi vizsga Dr. Jana Kroll.

Nemzetközileg Anja Antonowicz játszott Catharina a Nightwatching és Elene a Nana Jordschadze a The Rainbowmaker mellett Martin Freeman, Rendezte : Peter Greenaway . Nemzetközileg is látható volt a GSI - Spezialeinheit Göteborg 5 krimi sorozat Kockázatos játék cím produkciójában . 2013-ban szerepet vállalt a West irodalmi filmadaptációban .

2005-ben a lengyel énekesn, Maria Sadowska Tomaszów cím videoklipjében játszott .

Filmográfia

web Linkek

Commons : Anja Antonowicz  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. B a b Anja Antonowicz a legénység egyesülésénél , hozzáférés 2021. március 3-án.
  2. B a b Anja Antonowicz "Nastya Pashenko" -t játszotta. Das Erste.de, hozzáférés: 2020. február 22 .

Opiniones de nuestros usuarios

Irina Keresztes

Tetszik az oldal, és a Anja Antonowicz szóló cikk az, amit kerestem

Benjamin Béres

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anja Antonowicz szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Arpad Bodó

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Antonowicz., Azt hittem, már mindent tudok a Anja Antonowicz., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Antonowicz.

Tamas Tamás

Végre egy cikk a Anja Antonowicz, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Antonowicz

Emerencia Sebestyén

Nagy felfedezés ez a cikk a Anja Antonowicz és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anja Antonowicz és az egész oldal