Anja AlthausAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Althaus-ről van szó. A Anja Althaus-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Althaus-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Althaus-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Althaus-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Althaus-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Althaus (született szeptember 3, 1982-ben a magdeburgi ) egykori német kézilabdázó .

Karrier

Althaus nyolcéves korában kezdett kézilabdázni az SC Magdeburg ifjúságában, és 16 évesen váltott a másodosztályú HC Niederndodeleben csapatába. 2000-ben az 1,77 m magas kerékpáros elfogadta a Bundesliga DJK / MJC Trier klub ajánlatát, és hat évig ott játszott. 2003-ban megnyerte a német bajnokságot a "Kitties" -nel és a Bundesliga egyik legjobb kerületi játékosa volt. A 2007/08-as idényre Althaus újabb karrierugrást hajtott végre, és átállt a dán csúcsklubba , a Viborg HK-ra , amellyel számos országos és nemzetközi címet nyert. 2012 nyarán a Bundesliga Thuringian HC klubjába költözött , amelyet a 2013/14-es idény után elhagyott, és csatlakozott a macedón RK Vardar SCBT klubhoz . 2017 nyarán csatlakozott a Gyri ETO KC magyar szövetséghez . Karrierjét a 2017/18-as szezon után fejezte be.

Anja Althaus a német válogatott nemzeti játékosa volt . Részt vett az Európa-bajnokságon 2004-ben , 2006-ban , 2008-ban , 2010-ben , 2012-ben és 2014-ben , valamint a 2005-ös , 2007-es (bronz), 2009 , 2011 , 2013- as világbajnokságon , szintén a 2008-as olimpiai játékokon, és 11. lett. hely.

Grit Jurack , Michaela Erler és Silvia Schmitt után Althaus 243 nemzetközi mérkzéssel a negyedik legtöbb nemzetközi mérkzést játszotta a német válogatottban.

Magán

Althaus kapcsolatban áll a dán kézilabdázóval, Nicolai Hansennel a ThSV Eisenach-tól .

Sportos sikerek

internetes linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Profil a Német Kézilabda Szövetség honlapján , elérhet 2015. november 26-án
  2. DHB osztag , hozzáférés: 2015. november 20.
  3. A nemzeti játékos Althaus a thüringiai HC-re vált
  4. handball-world.com: A kézilabda válogatott játékosa, Althaus 2014. február 24-én távozik a Thuringian HC -ból, hozzáférés: 2014. február 24.
  5. handball-world.news: Anja Althaus a jövben a gyztes Györnél 2017. június 1-tl, elérhet 2017. június 2-án
  6. gyorietokc.hu: Legjobb játékosok Gyrben 2018. február 26-tól, elérhet 2018. május 6-án
  7. handball-world.com: Váratlan új kiegészítés a ThSV Eisenach-hoz , hozzáférés: 2015. december 26.

Opiniones de nuestros usuarios

Pal Kalmár

Köszönöm. A cikk a Anja Althaus hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anja Althaus

Tamas Szöllősi

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anja Althaus

Maria Szücs

A Anja Althaus szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anja Althaus szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Irma Sós

A Anja Althaus szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre