Anizy-le-GrandAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anizy-le-Grand-ről van szó. A Anizy-le-Grand-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anizy-le-Grand-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anizy-le-Grand-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anizy-le-Grand-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anizy-le-Grand-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anizy-le-Grand
Anizy-le-Grand (Franciaország)
Anizy-le-Grand
vidék Hauts-de-France
Osztály (sz.) Aisne (02)
Kerület Laon
Kanton Laon-1
Közösségi társulás Communauté de communes Picardie des Châteaux
Koordináták 49 ° 30 '  N , 3 ° 27'  E
magasság 52-191 m
terület 20,92  km²
Lakosok 2542 (2018. január 1.)
Nép srség 122 lakos / km²
Irányítószám 02320
INSEE kód

Mairie Faucoucourtban

Anizy-le-Grand egy francia település az 2542 lakosú (január 1-tl 2018) az az osztály Aisne a régióban Hauts-de-France . Laon megyéhez és Laon-1 kantonhoz tartozik .

A Commune nouvelle néven jött létre , 2019. január 1-jei hatállyal a korábbi Anizy-le-Château , Faucoucourt és Lizy települések összevonásával , amelyek az új önkormányzat község státusával rendelkeznek . Az adminisztratív központ Anizy-le-Château-ban található.

szerkezet

Kerület korábbi
INSEE kód
Terület (km²) Népesség
2018. január 1-jén
Anizy-le-Château (közigazgatási központ) 02018 9.72 1.931
Faucoucourt 02301 7.37 328
Lizy 02434 3.83 283

földrajz

A közösség Laontól körülbelül tizenkét kilométerre délnyugatra található . A déli határon található az Ailette folyó a párhuzamos Canal de l'Oise à l'Aisne csatornával . Az önkormányzat keresztezi a Grand-Marais Grabent , egy erds vizes élhelyet, ahol számos kis tó és tavacska található .

Szomszédos települések: északkeleten Cessières-Suzy , keleten Bourguignon-sous-Montbavin , délkeleten Merlieux-et-Fouquerolles , délen Pinon és Vauxaillon , délnyugaton Landricourt és Quincy-Basse , Brancourt-en-Laonnois nyugaton és Wissignicourt északnyugaton.

web Linkek

Commons : Anizy-le-Grand  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. számú prefektúra rendelete DCL / BLI / 2018/40 az Anizy-le-Grand község 2018. október 22-i újjáépítésérl .
  2. az INSEE szerinti jelenlegi népességi adatok

Opiniones de nuestros usuarios

Nelli Lukács

Tetszik az oldal, és a Anizy-le-Grand szóló cikk az, amit kerestem

Emerencia Orsós

A Anizy-le-Grand szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anizy-le-Grand szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.