Ánizs LounifiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ánizs Lounifi-ről van szó. A Ánizs Lounifi-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ánizs Lounifi-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ánizs Lounifi-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ánizs Lounifi-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ánizs Lounifi-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anis Lounifi ( arab , DMG Ans al-Wanf ; * 1978. január 7. ) volt tunéziai judós , késbb judoedz. 2001 -ben volt az els afrikai judo világbajnok.

Sportolói karrier

Az 1,68 m magas Anis Lounifi a szuperkönny súlycsoportban 60 kilogrammig, a félkönny súlycsoportban 66 kilogrammig küzdött .

1999-ben a Lounifi a félkönny kategóriában tevékenykedett. A johannesburgi afrikai játékokon 1999 -ben döntbe jutott, és az algériai Amar Meridja mögött ezüstérmet kapott . Az 1999 -es birminghami világbajnokságon elvesztette nyitómérkzését a brit David Somerville ellen . 2000 -ben Lounifi szuper könny súlyban nyerte meg az afrikai bajnokságot Algírban. A 2000 -es Sydney -i olimpiai játékokon a félkönny kategóriában versenyzett, de els harcában visszavonult a japán Yukimasa Nakamura ellen .

A 2001 -es müncheni világbajnokságon a szuper könnysúlyú els három küzdelmében legyzte a brit John Buchanant , a szlovák Marek Matuszeket és a kubai Manolo Poulot . A negyeddöntben legyzte az iráni Masoud Haji Akhondzadeh -t , az eldöntben pedig a japán Kazuhiko Tokunót . A belga Cédric Taymans elleni utolsó gyzelmével lett az els afrikai, aki judo világbajnokságot nyert. 2001 szén Lounifi megnyerte a tunéziai mediterrán játékokat is, ahol a házigazda nemzet egyetlen címét szerezte meg.

2002 -ben Lounifi megnyerte az afrikai bajnokságot Kairóban a könnysúlyban, a döntben Amar Meridját gyzte le. Szintén 2003 -ban Lounifi nemzetközi könnysúlyú tornákon harcolt, a 2003 -as Osakai világbajnokságon ismét éheztette magát a szuperkönnyre. A második fordulóban legyzte a japán Tadahiro Nomurát , a negyeddöntben pedig az izraeli Gal Yekutielt . A dél-koreai Choi Min-ho elleni eldöntbeli veresége után megnyerte a bronzéremért vívott csatát az észak-koreai Pak Nam-choi ellen . 2004-ben Lounifi bronzérmet szerzett a félkönny osztályban a tuniszi afrikai bajnokságon. Az athéni olimpiai játékokon megnyerte els szuperkönny küzdelmét Pak Nam-choi ellen. Második harcában kiesett az orosz Evgeny Stanew -bl . 2005 -ben Anis Lounifi ismét harmadik lett a port Elizabeth -i afrikai bajnokságon.

Karrierje után Lounifi judoedz lett, és országos edzként dolgozott hazájában. 2018 -ban bekerült a Nemzetközi Judo Szövetség Hírességek Csarnokába .

web Linkek

Lábjegyzetek

  1. Afrikai Játékok 1999 a judoinside.com oldalon
  2. Match egyensúlyt a judoinside.com
  3. Mediterrán Játékok 2001 a judoinside.com oldalon

Opiniones de nuestros usuarios

Gabi Csapó

Köszönöm ezt a bejegyzést a Ánizs Lounifi, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Ánizs Lounifi, pont erre volt szükségem.

Henrik Huszár

Nagyszerű poszt a Ánizs Lounifi., Nagyszerű poszt a Ánizs Lounifi.

Piroska Virág

Meglepett ez a cikk a Ánizs Lounifi, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Ánizs Lounifi