Anizotróp szrésAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anizotróp szrés-ről van szó. A Anizotróp szrés-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anizotróp szrés-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anizotróp szrés-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anizotróp szrés-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anizotróp szrés-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az anizotróp szrés (görögül: aniso not egyenl, tropos irány) egy olyan módszer, amelyet például 3D-s játékok grafikai feldolgozásában használnak annak érdekében, hogy fenntartsák az élesség benyomását a távoli textúrákban . Ez az elmosódás elssorban lapos látószögeknél fordul el, míg a szinte ortogonális nézési irányok már elég jól kezelhetk más módszerekkel (pl. Mipmapping ).

Többek között van:

Az anizotróp elnye, hogy az objektumtól és a látószögtl függen feldolgozza a textúrákat, és így "következetlenül" szri azokat.

További elny, hogy az anizotróp szr gördülékenyebbé teszi az átmeneteket a különböz textúraszintek között, így változásuk nem annyira észrevehet.

A módszer azonban nagy memória sávszélességet igényel, ezért jelentsen lelassíthatja az alkalmazást.

Az anizotróp szrk többféle megvalósítást kínálnak :

  • Lábnyom Assembly - gyakran anizotrop szrés említett
  • Integrált kép , összesített területi táblázatok (csak textúra javítására alkalmas teljes 90 ° -os szögben)
  • RIP leképezés (nincs valódi anizotrop szrés)

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Petronella Timár

Ebben a Anizotróp szrés szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Mohamed Hegyi

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anizotróp szrés_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Vivien Gál

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anizotróp szrés, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Berta Fehér

A Anizotróp szrés nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van