AnixeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anixe-ről van szó. A Anixe-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anixe-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anixe-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anixe-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anixe-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Infobox rádiótorony ikonra
Anixe
Állomás logója
TV állomás ( magánjog )
Program típusa Különleges program (szórakozás)
recepció DVB-C , DVB-S , DVB-S2 , DVB-T , IPTV
Képfelbontás ( Hiányzik a bejegyzés )
Az átvitel kezdete 2006. május 17 (Anixe HD)
2008. január 7 (Anixe SD; 2019. július 1. óta Anixe + néven)
Ülés München
tulajdonos ANIXE HD TELEVISION GmbH & Co. KG
vezérigazgató Emmanouil Lapidakis
Piaci részesedés 0,1% (2013)
TV-csatornák listája
Weboldal

Az Anixe HD (saját helyesírás: az ANIXE, az állomás szerint görögül "open") egy szabadon sugárzott televízió , amely a keresztény TV reklámozására és az állandó reklámozásra összpontosít. ANIXE része magán msorszórás, és ezen kívül a klasszikus TV reklám, finanszírozása sugározza infomercial programokat.

Az Anixe tiszta HDTV csatornaként indult 2006-ban ("ANIXE HD" néven). 2008-tól 2019. június 3-ig msorát mholdas felbontásban is sugározta . A cég honlapja szerint az ANIXE HD volt az els ingyenesen sugárzott német nyelv HD TV állomás, amely kizárólag HD szabványban sugározta programját.

Az állomás állítása 2013 széig a következ volt: ANIXE - TV az egész család számára.

2016. április 1-je óta az Anixe HD az "Anixe HD Serie" állomásnev sorozatokra fókuszál. A jövben az SD csatorna a HD csatornától függetlenül játékfilmeket, dokumentumfilmeket és inforeklámokat sugároz.

Az állomás ügyvezet igazgatója Emmanouil Lapidakis. Marion Lapidakis az üzemeltet társaság egyedüli részvényese. Az ANIXE HD Television Verwaltungs-GmbH ügyvezet ügyvezet partnerét Emmanouil Lapidakis üzemelteti.

2019. július 1-jén az Anixe SD csatornát átalakították Anixe + csatornává. Ezt HD-ben is sugározzák 2019. július 3. óta.

Program- és állomástörténet

2013 széig a napi program középpontjában az 1980-as és 1990-es évekbeli rajzfilmek és gyereksorozatok álltak, a hat és 13 év közötti nézk és a családi dokumentumfilmek.

2013 végén az állomás áthelyezte magát, és most az 50 év feletti nézkre (az úgynevezett legjobb agerekre ) összpontosít . Emiatt az 1960-as és 90-es évek közötti klasszikus sorozatokat és játékfilmeket sugározzák a napi msorban. Este az Anixe játékfilmeket és dokumentumfilmeket mutat be, például az "ANIXE auf Reisen" utazási formátumot, tévésorozatokat és klasszikus játékfilmeket , inforeklámokat és vallási msorokat. A játékfilmeket és sorozatokat közvetlenül a 35 mm-es filmbl sajátítják el és digitalizálják .

A társaság üzemeltette a lastminute.tv utazási bevásárló csatornát , amelybl az ANIXE HD Television GmbH & Co. KG és az ANIXE televíziós msorszolgáltató került ki. Ez 2008. január 7-tl párhuzamosan sugározza az Anixe HD programot a standard felbontásban, és most Anixe néven szerepel.

Anixe HD sorozat

2016. április 1-jén az Anixe HD verziója küls televízióvá vált. Anixe HD Serie néven csak olyan sorozatokat sugároz, amelyek többnyire az 1990-es és 2000-es évekbl származnak, köztük a Helicops, az SK Kölsch és a Minden esetre Stefanie. Mivel ezek a felvételek akkor még nem voltak HD képesek, az Anixe HD sorozat 4: 3-ról 16: 9-re állította a programok formátumát.

Az Anixe + (korábban Anixe SD) továbbra is létezik az Anixe HD sorozattól függetlenül, és most játékfilmeket, dokumentumfilmeket, vallási formátumokat és inforeklámokat sugároz.

Sport

A német Bundesligát elször a HDTV ingyenes tévé sugározta a 2008/2009-es szezon végéig . A hazai mérkzéseit az FC Schalke 04 , Werder Bremen és a Borussia Dortmund mutattak a késleltetés. Ezt kerekíteni egy panelbeszélgetés által vezetett Ulrich Potofski . A 2009/10-es szezonban az Anixe HD a Nachspielzeit - Das VfB Stuttgart Magazin program keretében kedden 20: 15-kor közvetítette a VfB Stuttgart utolsó Bundesliga- mérkzését.

A 2008-as pekingi olimpiai játékokhoz az Anixe HD biztosította az egyes szakágak (hegyikerékpározás, lovassport, íjászat, triatlon, vitorlázás, szörfözés és maraton) közvetítési jogait.

A FedCup Németország és Franciaország 2010 közötti párharcát HD-ben élben közvetítette az Anixe HD, és összefoglalva a 3-D-ben is.

ANIXE Television GmbH

Az ingyenes televíziózás alaptevékenysége mellett az ANIXE a televízió, az internet és a tranzakciós televízió gyártása, marketingje és értékesítése területén is aktív. Az ANIXE továbbra is tulajdonosok által irányított vállalat (egyedülálló a német ingyenes tévécsatornák között). 2013-ban akár 0,5% -os közönségarányt értek el az ers msorszórási útvonalakon. A klasszikus reklámid-marketing mellett az ANIXE a csatornaablakok értékesítésére összpontosít.

anixe stúdiók

A gyártási területen az ANIXE rendelkezik egy THX, Dolby és dts tanúsítvánnyal rendelkez hangstúdióval, amelynek középpontjában a 35 mm-es filmanyagok beolvasása és restaurálása áll. A 35 mm-es anyag szinkronizálását és mintavételét nemcsak a házon belüli adóhoz végzik, hanem más adók számára is kínálnak szolgáltatásokat. Az egyik legbonyolultabb produkció a közelmúltban a Pippi Longstocking és Michel aus Lönneberga sorozat elkészítése és helyreállítása volt a ZDF számára. A Hope - A vadon él állatok rangyala cím kanadai állatdokumentumot az anixe stúdiók szinkronizálták a német piac számára.

HD filmek terjesztése

Az állomás 2012 elejéig webáruházat mködtetett , amelyen keresztül többek között Blu-ray filmeket terjesztettek.

adások

recepció

Az ANIXE HD és az ANIXE + Németország egész területén kapható, és a vállalat szerint a technikai tartomány 75 százalékos, és összesen 28 millió háztartás érhet el Németországban. Az állomás kiválasztott formátumainak ingyenes közvetítése az Anixe médiatár segítségével intelligens TV-n vagy Hbb TV-képes vevn keresztül lehetséges. Az állomás él streaming alkalmazást is kínál az okostelefonon és táblagépeken keresztüli vételhez.

mhold

Anixe HD keresztül sugárzott DVB-S2 a H.264 keresztül Astra 1KR mhold - 2010 augusztusától (vasárnap kivételével), de csak 08:15 2010. október 25-én a keleti Astra 19,2 ° -on keresztüli adás leállt és megszakadt, amíg a közvetítés 2011. március 1-jén nem folytatódott. Az Anixe SD néven futó SD verziót 2019. június 3-ig sugározták. Az Anixe + június 3. óta sugároz az Anixe SD-n

Anixe HD
 • Mhold: Astra 19,2 ° kelet
 • Downlink frekvencia: 10.77325 GHz
 • Jelképsebesség (MS / s): 22000
 • Hibavédelem (FEC): 3/4
 • Polarizáció: Vízszintes
 • Felbontás: 1920 × 1080i (HDTV)
Anixe +
 • Mhold: Astra 19,2 ° kelet
 • Transzponder: 103
 • Downlink frekvencia: 12.4605 GHz
 • Szimbólumsebesség (MS / s): 27500
 • Hibavédelem (FEC): 3/4
 • Polarizáció: Vízszintes
 • Felbontás: 1920 × 1080i (HDTV)

Németország

Németországban Anixe HD képviseli a kábelhálózat üzemeltetk Kabel Neubrandenburgi, wilhelm.tel , willy.tel, NetCologne, Pÿur és Unitymedia. A UPC Svájc 2010 decemberéig betáplálta az állomást a saját kábelhálózataiba, de 2011 januárja óta ugyanazon a csatornán mutatja az Anixe SD-t. Az adó 2011. december 1. és 2012. január 5. óta van a Rajna-Main térségben, 2012. június 1. Braunschweig / Hannoverben és 2012. november 15. és 2014. május 7. között. Titkosítatlan csatornákat fogadott szabvány felbontásban a Kabel Deutschland-nál. 2018. január 30. és 2020. február 3. között az Anixe HD is képviseltette magát a Unitymedia kábelhálózatban.

Ausztria

Kábelhálózat üzemeltetk Ausztriában , hogy a takarmány Anixe HD: Kábelnet Mürz - Stadtwerke Mürzzuschlag GmbH. (befejezetlen)

Svájc

A Svájcban , Anixe HD táplálnak be az alapvet ajánlatot Swisscom TV .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

Opiniones de nuestros usuarios

Gitta Baranyai

Nagy felfedezés ez a cikk a Anixe és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anixe és az egész oldal

Karolina Dénes

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anixe íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anixe

Irina Kun

Tetszik az oldal, és a Anixe szóló cikk az, amit kerestem

Vanda Szigeti

A Anixe szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anixe szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Ferenc Joó

Meglepett ez a cikk a Anixe, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anixe