Anitta (énekes)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anitta (énekes)-ről van szó. A Anitta (énekes)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anitta (énekes)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anitta (énekes)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anitta (énekes)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anitta (énekes)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Larissa de Macedo Machado (született March 30-, 1993-ban a Rio de Janeiro , Brazília ), néven ismert Anitta , egy brazil énekesn , dalszerz , színészn és táncosn . 2010 -ben aláírt egy felvételi szerzdést a Furacão 2000 -vel. 2013 -ban Brazíliában és Dél -Amerika más országaiban szerzett hírnevet a Show das Poderosas cím dalon keresztül .

életrajz

Anitta Míriam Macedo és Mauro Machado legkisebb lánya, akik Anitta gyermekkora óta elváltak. Testvére, Renan Machado a producere.

Nyolc éves korában kezdte karrierjét, amikor csatlakozott a Rio de Janeiro -i Santa Luzia templom kórusához . Tizenegy évesen elvégezte az angol tanfolyamot, majd anyja tanárától táncórákat kapott. 17 éves korában úgy döntött, hogy énekesként kezd karriert. Ugyanebben az évben fontos díjat nyert Brazíliában a Revelation of Music díjjal .

Anitta Thiago Magalhães házas volt 2017 és 2018 között. 2018 szeptemberében jelentették be válásukat. Édesanyjával és öt kutyájával él egy tágas, zárt luxusvillakomplexumban Barra da Tijucában .

Diszkográfia

Stúdióalbumok

év cím Legmagasabb rangsor, összes hét, díjDiagram elhelyezésekDiagram elhelyezésekSablon: diagramtáblázat / karbantartás / források nélkül
(Év, cím, rangsor, hetek, díjak, jegyzetek)
Megjegyzések
latin latin BrazíliaBrazília BrazíliaSablon: diagramtábla / karbantartás / ország ismeretlen
2013 Anitta - BR1
platina
platina

(27 hét)BR
Els közzététel: 2013. július 6.
Értékesítés: + 170 000
2014 Ritmo perfeito - BR2 (16 hét)
BR
Els közzététel: 2014. június 3.
Értékesítés: + 50 000
2015 Bumm - BR3 (22 hét)
BR
Els közzététel: 2015. október 13.
Értékesítés: + 250 000
2019 Puszi latin16 (2 hét)
latin
BR-
gyémánt
gyémánt
BR
Els közzététel: 2019. április 5.
Értékesítés: + 160 000

Túrák

 • Show das Poderosas Tour (2013-2014)
 • Meu Lugar Tour (2014-2015)
 • The Bang Tour (2015-2016)

web Linkek

Commons : Anitta  - képgyjtemény

Egyéni bizonyíték

 1. Anitta egy interjúban: "Ha valamit a fejembe teszek, megteszem" . In: FAZ.NET . ISSN  0174-4909 ( faz.net [hozzáférés 2021. május 1.]).
 2. Nicola Abé: Anitta brazil énekesn a testkultuszról, a feminizmusról és Bolsonaróról. In: Der Spiegel. Letöltve: 2021. május 16 .
 3. Irmão de Anitta cria polêmica ao sair em defesa do deputado Jair Bolsonaro: 'Dou razão a ele'. In: globo.com . 2016. március 5. Letöltve: 2016. július 24 (brazil portugál).
 4. Anderson Antunes: Lehet, hogy Brazília legújabb zenei szenzációja, Anitta globális szupersztár lesz a készülben Forbes . 2013. augusztus 30. Letöltve: 2016. március 17.
 5. Anitta messze van a közösségi hálóktól a válás után, és a rajongók észrevették! Letöltve: 2019. április 24 .
 6. Boris Herrmann: brazil szupersztár: "Menjünk, te kurva". In: www.sueddeutsche.de. 2018. március 26. Letöltve: 2018. április 22 .
 7. Anitta (album) a Billboard Brazil albumlistáján
 8. Ritmo Perfeito (album) a Billboard Brazil albumlistáján
 9. Bang (album) a Billboard Brazil albumlistáján
 10. Diamond for Kisses Brazíliában

Opiniones de nuestros usuarios

Adam Bálint

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anitta (énekes)

Emma Soltész

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anitta (énekes), de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Adolf Bakos

Nagyszerű poszt a Anitta (énekes)., Nagyszerű poszt a Anitta (énekes).

Elvira Demeter

A Anitta (énekes) szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anitta (énekes) szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Alex Katona

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anitta (énekes)-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anitta (énekes)-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anitta (énekes) itt. Ezért adom neked az öt csillagot