Anita WoolfolkAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Woolfolk-ről van szó. A Anita Woolfolk-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Woolfolk-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Woolfolk-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Woolfolk-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Woolfolk-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Woolfolk (született október 6-, 1947-es a Fort Worth , Texas ) egy amerikai pszichológus , aki specializálódott az oktatási pszichológia . Aktív kutatást folytat, és számos tudományos m szerzje.

Woolfolk diplomát a University of Texas at Austin diplomát pszichológia az 1969 és 1972-ben szerzett doktori oktatási pszichológia ott. 1973 és 1994 között a Rutgers Egyetem oktatási pszichológiájának oktatója volt . 1994 és 2012 között az Ohio Állami Egyetem oktatási professzora volt .

Mvek

  • Oktatási pszichológia . 12. kiadás. Pearson, The Ohio State University 2013, ISBN 978-0-13-261316-3 .
    • Oktatási pszichológia . Pearson Studium, München, 2008, ISBN 978-3-8273-7279-6 (német fordítás a 10. amerikai kiadás alapján).

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Adrien Schmidt

Jó cikk a Anita Woolfolk

Adrienn Demeter

Nagyszerű poszt a Anita Woolfolk., Nagyszerű poszt a Anita Woolfolk.

Imre Vas

A Anita Woolfolk szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Alexa Sánta

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anita Woolfolk, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anita Woolfolk., Ez egy jó cikk a Anita Woolfolk

Endre Kalmár

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anita Woolfolk, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anita Woolfolk, pont erre volt szükségem.