Anita RatschwelischwiliAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Ratschwelischwili-ről van szó. A Anita Ratschwelischwili-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Ratschwelischwili-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Ratschwelischwili-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Ratschwelischwili-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Ratschwelischwili-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Ratschwelischwili
Anita Ratschwelischwili
Diagram elhelyezések
Az adatok magyarázata
Albumok
Olasz éjszaka - Él közvetítés a Waldbühne Berlinbl ( Jonas Kaufmann- nal )
  DE 29. 2018.09.21 (4 hét)
  NÁL NÉL 36 2018.09.28 (5 hét)

Anita Ratschwelischwili ( grúz ; nemzetközi helyesírás: Anita Rachvelishvili ; született június 28-, 1984-ben a Tbiliszi ) egy grúz operaénekes szakosodott mezzoszoprán .

Oktatás és karrier

Ratschwelischwili zongoramvésznek készült, majd éneklést tanult a Thbiliszi Konzervatóriumban . Még hallgatóként debütált a Tbiliszi Állami Színházban Maddalena néven Rigolettóban . Tanulmányait a milánói Accademia Teatro alla Scalában folytatta, és 2009-ben a Teatro alla Scala akkori zeneigazgatója , Daniel Barenboim választotta a Carmen új produkciójának címszerepére . Ezt a produkciót Jonas Kaufmann tenorral , Don José-val nemzetközi szinten sugározták a televízióban, és Ratschwelischwili nemzetközi figyelmet keltett. dicsérte neki ers hangja és lenygöz színpadi jelenléte és azóta végre a szerepe a Carmen a vezet operaházaiban, mint a Royal Opera in London , a Canadian Opera , a Metropolitan Opera New Yorkban. A nagy házak további szerepei Orfeo volt az Orfeo ed Euridice-ben , Dalila a Samson et Dalila-ban , Dulcinée Don Quichotte-ban és Konakovna Igor hercegben .

2016-ban Ratschwelischwili Amneris néven szerepelt az Aida eladásában a párizsi Operában . Az Orfeo ed Euridice és Igor herceg DVD-kiadásában láthatja .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Diagramforrások: Németország - Ausztria
  2. Anita Rachvelishvili (saját honlap)
  3. ^ Daniela Zacconi: Carmen: "Una che s'innamora". In: Corriere della Sera . 2009. november 27, megtekintve 2017. március 3 .
  4. Michael Vincent: Szerelem kiköpi tz COC Carmen. In: Torontói csillag . 2016. április 13., Hozzáférés: 2017. március 3 .
  5. Vincent Guillemin: Deux úr verdi. In: altamusica.com. 2016. június 16, megtekintve 2017. március 3-án .

Opiniones de nuestros usuarios

Galina Csonka

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anita Ratschwelischwili, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anita Ratschwelischwili, pont erre volt szükségem.

Julianna Sütő

Nagy felfedezés ez a cikk a Anita Ratschwelischwili és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anita Ratschwelischwili és az egész oldal

Maria Pálinkás

A Anita Ratschwelischwili szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anita Ratschwelischwili szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.