Anita ProttiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Protti-ről van szó. A Anita Protti-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Protti-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Protti-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Protti-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Protti-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Protti (született August 4, 1964-ben a Lausanne ) egykori svájci sportoló . A 400 méteres gátfutásra szakosodott .

Miután 1990-ben és 1991-ben feljutott a világ tetejére, a következ két évben küzdött Achilles-sarka problémáival, majd képtelen volt korábbi sikereire építeni.

Protti 1,70 m magas, versenysúlya 61 kg volt. Szakmája szerint titkárn és sportünnepeket szervez.

sikerek

Személyes rekord

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Munzinger Archive GmbH, Ravensburg: Anita Protti - Munzinger életrajz. In: www.munzinger.de. Letöltve: 2016. október 6 . (A cikk kezdete szabadon elérhet).

Opiniones de nuestros usuarios

Krisztina Balázs

Ez a bejegyzés a Anita Protti segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Gabor Tamás

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anita Protti., Helyes

Viktoria Lázár

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anita Protti. Nekem tetszik