Anita PallenbergAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Pallenberg-ről van szó. A Anita Pallenberg-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Pallenberg-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Pallenberg-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Pallenberg-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Pallenberg-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Pallenberg (született április 6-, 1942-ben a római ; június 13-, 2017-ben a Chichester , England ) német színészn , modell és divattervez . Az 1960 -as években csoportosként vált ismertté, különösen a The Rolling Stones rockzenekar környékén .

Élet

Anita Pallenberg lánya volt Arnaldo Pallenberg olasz utazási iroda, akit gyakran frusztrált énekesnek és szürrealista festnek is neveznek, valamint a német Elfriede Paula Wiederhold, a római német nagykövetség titkára . Anita Pallenberget egy német internátusba küldték az Ammersee -n , ahol hamarosan kizárták az iskolából. Késbb mvészeti restaurátor lett, de hamarosan feladta, hogy stoppoljon az európai nagyvárosokba. Végül hajóval utazott New Yorkba , ahol egy modellügynökségnél helyezték el . Az Él Színházzal ott szerepelt a Paradise Now -ban, és vendégszerepelt Andy Warhol gyárában . A pletykák arról szólhatnak, hogy Max Pallenberg színész unokahúga lehet , aki 1933 -ban Ausztriába menekült, és 1934 -ben repülbalesetben meghalt .

1965 -ben a modellügynökség Münchenbe küldte t megbízásra , ahol a Rolling Stones éppen vendégszerepelt. A koncert alatt találkozott a zenésszel és a Stones társalapítójával, Brian Jones -nal a színfalak mögött . Pallenberg együtt utazott a zenekarral a közelg berlini koncertjükre, és követte Jones -t Londonba, ahol kapcsolatban állt vele. Ennek az lett a vége, hogy Jones erszakosan viselkedett vele, miközben Marokkóban tartózkodott.

Ennek eredményeként Pallenberg kapcsolatban állt a Rolling Stones gitárosával, Keith Richards -szal . Három gyermek született a Keith Richards -szal fennálló kapcsolatból: Marlon Richards (született 1969. augusztus 10.), Dandelion Angela Richards (született: 1972. április 17.) és Tara Jo Jo Gunne Richards (szül. 1976. március 26. 1976. június 6.), aki a csecsem hirtelen halálában halt meg .

1979-ben botrány tört ki, amikor Scott Cantrell 17 éves barátját holtan találták az ágyában egy Keith Richards tulajdonában lév New York-i lakásban. A halál oka az öngyilkosság volt. Anita Pallenberg a lakásban volt a halál idején, de felmentették minden bnrészesség alól. Vannak hírek, amelyek szerint Cantrell -t az úgynevezett orosz rulettben ölték meg .

Pallenberg ruházat címke azért Burn .

Filmográfia

irodalom

 • Simon Wells: Mint a szivárvány: Anita Pallenberg rendkívüli élete. Hannibal-Verlag, Höfen 2020, ISBN 978-3854456971 .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. a b c d e Anita Gates: Anita Pallenberg, színészn és Muse of Rolling Stones, 75 éves korában meghal. In: The New York Times . The New York Times Company, 2017. június 14, 2017. július 3 (a New York Times 2017. június 14 -tl 73 -ról 75 -re korrigálta a születési dátumot és a halál korát.)
 2. Pat Saperstein: Anita Pallenberg, Keith Richards színészn és hosszú távú barátnje, 75 éves korában meghal. In: Variety . Penske Media Corporation, 2017. június 13., hozzáférve 2017. július 3 -ig (a haláleset korát 73 -ról ( 2017. június 14 -i mementó az Internet Archívumban ) 75 -re javították).
 3. Barbara Hardinghaus / Wolfgang Reuss: Blind Date, 1961, in: DER SPIEGEL No. 15 (2021. április 10.), 50. o.
 4. a b Christopher Sandford: The Rolling Stones: Fifty Years , Simon és Schuster , New York, 2012.
 5. Barbara Charone: Keith Richards: Az élet mint guruló k . Doubleday, Garden City, New York, 1982.
  Lynn Barber:
  Lady Rolling Stone. In: A megfigyel . Guardian Media Group, 2008. február 24., hozzáférés: 2017. június 14.
 6. https://ultimateclassicrock.com/the-rolling-stones-children/
 7. Jim Johnson: Keith Richards visszanéz a kábítószer -használatról és a csecsem fia haláláról. ( Az eredeti emlékezete 2017. február 5 -tl az Internet Archívumban ) Információ: Az archívum linkjét automatikusan beszúrták, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasítások szerint, majd távolítsa el ezt az értesítést. In: womc.cbslocal.com. CBS Radio Inc., 2015. október 27., hozzáférés: 2017. június 14. @1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / womc.cbslocal.com
 8. Chet Flippo: Meghalt a tinédzser Keith Richards New York -i otthonában. In: Rolling Stone . Wenner Media, 1979. szeptember 6., hozzáférés: 2017. június 14 .

Opiniones de nuestros usuarios

Linda Gál

Ez egy jó cikk a Anita Pallenberg_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Reka Czakó

Jó cikk a Anita Pallenberg

Orsolya Lengyel

A Anita Pallenberg nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Csaba Szigeti

Tetszik az oldal, és a Anita Pallenberg szóló cikk az, amit kerestem