Anita MorrisAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Morris-ről van szó. A Anita Morris-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Morris-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Morris-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Morris-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Morris-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Morris (született March 14-, 1943-as in Durham , Észak-Karolina , March 2, 1994-es a Los Angeles , California ) volt, egy amerikai színészn .

Élet és eredmények

Morris az Amerikai Mime Színházban debütált ; Els Broadway szerepét a Jézus Krisztus Szupersztár cím musicalben játszotta . 1982-ben Tony-díjra jelölték a Kilenc musicalben játszott szerepéért . A színdarab jelenetét a díjátadó ünnepségen kellett volna bemutatnia, de ruházata miatt ezt megtiltották.

Morris 1972-ben játszotta els filmszerepét a Széles koalíció cím vígjátékban . A Maria szereti cím filmdrámában (1984) Nastassja Kinski mellett az egyik nagyobb szerepet játszotta . 1984-ben is szerepelt a Rolling Stones "She Was Hot" cím videoklipjében . A Little Millionaire in Need (1993) cím vígjátékban Heather Lofton ( Jennifer Love Hewitt ) mostohaanyját alakította .

Morris 1973-ban vette feleségül a táncost és koreográfust, Grover Dale- t , akivel haláláig házas maradt. 1980-ban petefészekrákot diagnosztizáltak, amelybl 1994. március 2-án halt meg. A párnak van egy fia, James Badge Dale színész .

Filmográfia (válogatás)

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. a b életrajz az IMDb-ben , hozzáférés 2008. szeptember 24

Opiniones de nuestros usuarios

Jozsef Hajdu

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anita Morris

Henriette Fehér

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anita Morris íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anita Morris

Gertrud Somogyi

Ez egy jó cikk a Anita Morris_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Nikoletta Tar

A Anita Morris szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anita Morris szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Mohamed Szarvas

A Anita Morris szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anita Morris szóló cikk teljes és jól elmagyarázott