Anita LouiseAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Louise-ről van szó. A Anita Louise-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Louise-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Louise-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Louise-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Louise-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Louise Fremault (született január 9-, 1915-ben a New York-i , április 25-, 1970-ben a Los Angeles-i , kaliforniai ) volt, egy amerikai színészn .

Élet

Anita Louise hatévesen gyermekszínésznként kezdte pályafutását. Már 9 éves korában rendszeresen szerepelt Louise Fermault szerepében a filmprodukciókban, de nem jutott túl az statisztán. 1929 óta hivatalosan Anita Louise néven jelent meg. A színésznnek sikerült felntt szerepekre váltania, és 1931-ben a WAMPAS Baby Stars egyikévé választották . Louise az 1930-as évek egyik legjobban kinéz színésznje volt. A Warner Brothers-szel kötött szerzdés alapján t részesítették elnyben történelmi szerepekben való megjelenése miatt, többek között Titaniként a Szentivánéji álomban , Fredric March mellett A nyugtalan életben és Bette Davis mellett a Montanában található három nvérben . Az egyik legismertebb megjelenési karrierje volt a szerepe, mint Princess de Lamballe a Marie-Antoinette származó 1938 Összességében, a színészn csak ritkán jutott túl nagy szerepeket a karrierje során. Egyike volt azon számos színésznnek, akiket Scarlett O'Hara alakítottak ki az Elfújta a szél cím filmben . 1939 után Anita Louise-t fleg a B-filmekben láthatták .

Az 1950-es években televízióra váltott, ahol anyaként új népszerségre tehetett szert a Flicka sorozatban 1956-ban . Számos vendégszereplést is tett, többek között a Loretta Young Show-n , a Mannixon és a Mod Squad-on . Két gyermeke született els férjével, Buddy Adler producerrel , akit 1940-ben vett feleségül. 1962-ben feleségül vette második férjét, Henry Bergert. Anita Louise a késbbi években egyre nagyobb mértékben foglalkozott jótékonykodással, és híres emberbarát volt . Politikailag meggyz republikánus Anita Louise részt vett Dwight D. Eisenhower avatásán . 1970. április 25-én agyvérzés következtében halt meg.

A 6801-es Hollywood Boulevard-i hollywoodi hírességek sétányán egy csillag emlékezik meg róla.

Filmográfia (válogatás)

web Linkek

Commons : Anita Louise  - Képek gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. http://projects.latimes.com/hollywood/star-walk/anita-louise/

Opiniones de nuestros usuarios

Olga Kis

A Anita Louise szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anita Louise szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Sandor Farkas

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anita Louise., Azt hittem, már mindent tudok a Anita Louise., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anita Louise.

Kamilla Márkus

Valami mást kellett találnom a Anita Louise, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anita Louise