Anita KuisleAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Kuisle-ről van szó. A Anita Kuisle-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Kuisle-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Kuisle-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Kuisle-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Kuisle-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Kuisle (* 1958 ) német mszaki és társadalomtörténész .

Élet

Kuisle a müncheni Alkalmazott Tudományok Egyetemén diplomázott, majd diplomát szerzett . (FH) a mszaki fizika számára . is megkapta a címet Tanítóhivatal a Folklór és Történelem a Ludwig Maximilians Egyetem, München .

1985-ben megalapította a technikatörténeti irodát, amelynek tevékenységi területe az egész német nyelvterületet felöleli. Ezt megelzen a müncheni Deutsches Museum kutatóasszisztenseként dolgozott . 1995 és 2009 között az Augsburgi Alkalmazott Tudományi Egyetemen tanított , ahol a Technikatörténeti Intézetet vezette.

2006 -ban Fels -Ausztria tartományi kormánya kitüntette Fels -Ausztria tartomány Kulturális Éremével.

Publikációk

Kuisle számos tudományos cikkben megjelent könyv és cikk szerzje és társszerzje.

  • Erm, iskola, kórház. A Gärtnerplatzviertel története . Schiermeier, München 2010, ISBN 978-3-9813190-8-8 .
  • Ingrid Scharl: Lehmrausch Unterföhringben: téglagyár München északi részén . Unterföhring közösség, Schiermeier, München 2011, ISBN 978-3-9814521-1-2 .
  • szerkeszt: Szén és gz. Katalógus a Fels-Ausztriai Állami Kiállításhoz Ampflwang 2006. Trauner, Linz 2006, ISBN 978-3-85487-980-0 .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Pdf
  2. Életrajzi megjegyzés a szerzkrl, in: Webpräsenz des Heyn-Verlag, 2010 , 2014. december 21- én kért

Opiniones de nuestros usuarios

Rita Vajda

A Anita Kuisle nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Cintia Fehér

A Anita Kuisle szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Nelli Vörös

Ez egy jó cikk a Anita Kuisle_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Levente Mező

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anita Kuisle_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Arpad Demeter

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anita Kuisle-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anita Kuisle-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anita Kuisle itt. Ezért adom neked az öt csillagot