Anita HarrisAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Harris-ről van szó. A Anita Harris-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Harris-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Harris-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Harris-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Harris-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Madeleine Harris (született június 3, 1942-ben a Midsomer Norton ) egy brit színészn, zenész és táncos.

Élet

Anita Harris korcsolyapályafutását 16 éves korában kezdte mkorcsolyázóként Londonban , Nápolyban és Las Vegasban . 1961-tl szólistaként dolgozott a rádióban, a televízióban és a kabaré színpadain. Különféle csoportokkal énekelt, mint például a Grenadiers és három évig a Cliff Adams Singers-szel. Szintén 1961-ben volt Parlophone els kislemeze, az I Hav not Got You , Lionel Bart írása . Néhány kislemez következett a Vocalion és a Decca társaságában , amelyek mind kereskedelmi szempontból sikertelenek voltak.

1964-tl Harris szorosan együttmködött a zeneszerzvel és producerrel, Mike Margolissal , aki ettl kezdve készítette a lemezeit, és 1973-ban a férje lett. 1965-ben költözött Harris Pye Records , ahol megjelent egy változata Vonatok és hajók és repülgépek által Burt Bacharach és Hal David egy. A szintén Bacharach és David által készített London Life (1965) felvétele az egyetlen ismert változata ennek a dalnak. 1965 januárjában részt vett az olasz Sanremo Fesztivál 15. kiadásában más brit énekesek mellett, mint Kiki Dee , Petula Clark és Dusty Springfield , közremködésével, a L'amore è partito nem jutott be a döntbe. A Something Must Done (1966) cím kislemez nem volt hatalmas sláger a toplistákon, de az északi soul szcéna rajongói kedvence lett .

1966-ban Harris Pye-bl a CBS-be költözött , ahol ugyanabban az évben megjelent a My Orchard cím debütáló albuma . A David Whitaker által rendezett albumot a Music Critics 1966-os Év Albumának nevezték el. Anita Harris 1967-ben ünnepelte legnagyobb kereskedelmi sikerét a Just Loving You cím kislemezzel , amely millió eladót hozott neki, és volt az egyetlen brit top 10-es. Harris a Vonatok, csónakok és repülgépek mellett a Top of the Pops 1966-os epizódjában jelent meg, amikor Dusty Springfield énekelte els számú slágerét, amit nem kell mondanod, hogy szeretsz . Springfield azt javasolta, hogy Harris rögzítsen egy számot testvérétl, dalszerzjétl és producerétl, Tom Springfieldtl . Harris ezután adta a Just Loving You-t . A kislemez 1967 júniusában jelent meg, és ezzel az Egyesült Királyság kislemezlistájának 6. helyére került. Harris olaszul is felvette a darabot Ormai non t'aspettavo piú címmel, és kislemezként Olaszországban kiadta. Ugyanebben az évben (1967) jelent meg a második stúdióalbum, szintén Just Loving You címmel. Ugyanebben az évben a brit kézi filmsorozat két epizódjában játszott .

1968-ban kislemezként jelentette meg a Dream a Little Dream of Me , az 1930-as évek darabját, amely a brit toplistán a 33. helyet érte el, míg Cass Elliot amerikai énekesn változata egyszerre emelkedett a 11. helyre. 1969-ben megjelent a harmadik stúdióalbum, a Cuddly Toy , majd 1970-ben Anita Harris énekelt dalokat a Temze televíziós sorozatból, az Anita Jumblelandben , a rövid élet Jumbleland (1970-1971) gyermeksorozatot kísér album , amelyben Harris játszotta a fszerepet, írta a forgatókönyvet, és amelyet maga készített.

A hetvenes évek elején Harris állandó stúdió énekes volt David Nixon különféle televíziós msorában, David Nixon Varázsdobozában , valamint számos vendégszerepléssel olyan msorokban, mint a The Morecambe & Wise Show és Bruce Forsyth . Számos fellépés volt a Royal Variety Performance-on és a híres londoni The Talk of the Town szórakozóhelyen is. Az 1980-as években két évig szerepelt Andrew Lloyd Webber Musical Cats-ban és kiadta a Fizzical-t! , fitness videó és szakácskönyv keveréke.

A Daily Telegraph 2009-es interjújában Harris beszámolt arról, hogy férjével, Mike Margolis televíziós rendezvel majdnem minden vagyonát elvesztette egy svájci bank 1985-ös összeomlása. Most el kellett adniuk londoni házukat is, és körülbelül 15 000 font adósságban voltak.

Hosszas szünet után Harris 1996-ban rögzítette a Everyday Valentine albumot .

Diszkográfia

Albumok

év cím Legmagasabb rangú, összes hét, díjDiagramokDiagram elhelyezései
(Év, cím, rangsor, hetek, díjak, jegyzetek)
Megjegyzések
Egyesült Királyság Egyesült Királyság
1967 Csak szeretlek Egyesült Királyság29 (5 hét)
Egyesült Királyság

További albumok

 • 1966: Valaki a Gyümölcsösömben van
 • 1969: Cuddly Toy
 • 1970: Anita Jumblelandben
 • 1974: Anita Péter
 • 1976: Szeretek énekelni
 • 2003: Az esszenciális (összeállítások)

Egyedülállók

év Cím
album
Legmagasabb rangú, összes hét, díjDiagramokDiagram elhelyezései
(Év, cím, album , rangsor, hetek, díjak, jegyzetek)
Megjegyzések
Egyesült Királyság Egyesült Királyság
1967 Csak szeretlek
Csak szeretlek
Egyesült Királyság6 (30 hét)
Egyesült Királyság
A játszótér
csak szeretlek
Egyesült Királyság46 (3 hét)
Egyesült Királyság
1968 Az évfordulós kering
csak szeretlek
Egyesült Királyság21 (9 hét)
Egyesült Királyság
Álmodj egy kis álmot rólam
Egyesült Királyság33 (8 hét)
Egyesült Királyság

További egyedülállók

 • 1965: Nem tudok többet
 • 1965: Vonatok, csónakok és repülgépek
 • 1968: Mindannyian Tuppeny buszjáraton indulunk

Filmográfia (válogatás)

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Julia Edenhofer : A nagy öreg lexikon . Bastei-Lübbe 1991, 274-275. Oldal, ISBN 3-404-60288-9 .
 2. telegraph.co.uk: Anita Harris énekesn és színészn pénztelen és hajléktalan, 15 000 font adóssággal , 2012. október 16.
 3. a b Diagramforrások: Egyesült Királyság

Opiniones de nuestros usuarios

Bettina Gaál

A hozzám hasonlók számára, akik a Anita Harris keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Daniella Béres

Örömmel találtam ezt a cikket a Anita Harris., Örömmel találtam ezt a cikket a Anita Harris.

Alex Jakab

A Anita Harris szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anita Harris szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.