Anita GilletteAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Gillette-ről van szó. A Anita Gillette-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Gillette-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Gillette-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Gillette-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Gillette-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Gillette (* 1936. augusztus 16. , Baltimore , Maryland , Anita Luebben néven ) amerikai színészn .

Karrier

Gillette leginkább Quincy feleségének, Dr. dr. Szerepérl volt ismert. Emily Hanover Quincy-ben . Egy korábbi epizódban Quincy néhai feleségét, Helent is alakította. Ezen kívül Gillette olyan filmekben volt látható, mint a Holdstruck és a kávé, a Tej és a cukor, valamint olyan televíziós sorozatokban , mint a Law & Order , a Frasier és a Sex and the City . Gillette színpadi színészn is. 1978-ban volt jelölték második fejezet a Tony-díj a legjobb ni fszerepl.

Gillette elvált és két fia van.

Filmográfia (válogatás)

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Thomas Kárpáti

Meglepett ez a cikk a Anita Gillette, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anita Gillette

Csilla Sipos

Tetszik az oldal, és a Anita Gillette szóló cikk az, amit kerestem

Miklos Szántó

Végre egy cikk a Anita Gillette, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anita Gillette