Anita CarterAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Carter-ről van szó. A Anita Carter-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Carter-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Carter-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Carter-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Carter-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Carter (született March 31-ig, 1933-as a buzogányok Springs , Virginia , július 29-, 1999-ben a Goodlettsville , Tennessee ) amerikai ország és népi énekes.

Anita Maybelle Carter legkisebb lánya volt . Két nvérével, June -nal és Helennel együtt gyermekként részt vett a Carter -család eladásain . Miután az eredeti Carter család 1943 -ban felbomlott , Maybelle folytatta lányaival Maybelle anya és a Carter Sisters néven . Júniusban Helen és Anita késbb egyedül jelentek meg Carter családként , gyakran a Johnny Cash Show -n .

A Carter családnál végzett munkája mellett szólókarriert is folytatott. Mint duó partnere Hank Snow , némi sikert az 1950-es. 1968 -ban a legjobb tíz slágert érte el Waylon Jennings -szel az I Got You -val . 1998 -ban, néhány hónappal a halála eltt a Carter Family újabb felvétele jelent meg az Apostol filmzenéjében , Waitin 'On The Far Side Banks Of Jordan .

Anita Carter hosszú, súlyos betegség után 1999 júliusában, 66 éves korában meghalt.

irodalom

  • Erlewine, Michael és mtsai. (Szerk.): All Music Guide to Country Music. A szakértk bemutatják a countryzene legjobb felvételeit . San Francisco, Cal.: Miller Freeman Books, 1997, 75f

Opiniones de nuestros usuarios

Mariann Török

Valami mást kellett találnom a Anita Carter, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anita Carter

Roland Berényi

Köszönöm. A cikk a Anita Carter hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anita Carter

Ilona Bódi

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anita Carter. Nekem tetszik

Elvira Kozma

A Anita Carter szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anita Carter szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Gertrud Rigó

Ez egy jó cikk a Anita Carter_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül