Anita AsanteAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anita Asante-ről van szó. A Anita Asante-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anita Asante-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anita Asante-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anita Asante-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anita Asante-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Amma Ankyewah Asante (született április 27-, 1985-ben a londoni ) egy angol futballista a ghánai származású. A véd a svéd Kopparbergs / Göteborg FC klubbal van szerzdésben , és az angol válogatottban játszik .

Asante karrierjét 1998-ban kezdte az Arsenal LFC-nél . A 2003/2004-es szezonban Asante az els csapatban debütált. 2004 és 2008 között Asante egymás után öt bajnokságot nyert. Négy kupagyzelem és három bajnoki kupagyzelem is született. A 2006/2007-es szezonban Asante megnyerte az UEFA ni kupáját az Arsenallal . A 2008-as idényre a Chelsea LFC-be , 2009-ben pedig a Sky Blue FC-be került.

Az angol U-19 kiválasztását, Asante részt vett a 2002-es világbajnokság a Kanadában . 2004. május 14-én az izlandi meccsen debütált az angol senior csapatban . Asante részt vett a 2005-ös Európa-bajnokságon , a 2007-es világbajnokságon és a 2009-es Európa-bajnokságon . Jelölték a 2011-es világkupára is . Asante elször a németországi világkupán lépett pályára a Japán elleni utolsó csoportmeccsen , és a 84. percben cserélték be a Franciaország elleni nyolcaddöntben . Az elvesztett tizenegyespárbaj után 2007-hez hasonlóan Angliával kiesett a nyolcaddöntben.

Tagja volt a Team GB a 2012-es olimpia , ami kiesett a negyeddöntben ellen Kanadában.

sikerek

web Linkek

Commons : Anita Asante  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. TheFA: Powell megnevezi a világbajnokság keretét

Opiniones de nuestros usuarios

Hella Koncz

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anita Asante

Thomas Szöllősi

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anita Asante talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anita Asante szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Bianka Schmidt

Ebben a Anita Asante szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni