AnisyAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anisy-ről van szó. A Anisy-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anisy-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anisy-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anisy-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anisy-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anisy
Anisy címere
Anisy (Franciaország)
Anisy
vidék Normandia
Osztály Calvados
Kerület Caen
Kanton Courseulles-sur-Mer
Közösségi társulás Coeur de Nacre
Koordináták 49 ° 15 '  N , 0 ° 24'  W
magasság 44-67 m
terület 4,19 km 2
Lakosok 730 (2017. január 1.)
Nép srség 174 lakos / km 2
Irányítószám 14610
INSEE kód

Anisy egy francia faluban 730 lakossal (január 1-tl 2017-ig) a tanszék a Calvados a régió Normandia . Tartozik a kerületben Caen és kantonban Courseulles-sur-Mer (2015-ig: kantonban Douvres-la-Délivrande ). A lakosokat Anisiensnek hívják.

földrajz

Az Anisy a La Manche-csatorna partja közelében található . Anisyt a szomszédos közösségek veszik körül északon Anguerny , keleten Mathieu , délen és délkeleten Cambes-en-Plaine , délen és dél-nyugaton Villons-les-Buissons , délnyugaton Kairon , nyugaton Thaon és északnyugaton Colomby-sur-Thaon .

Népességfejldés

év 1962 1968 1975 1982 1990 1999 2006 2012
Lakosok 274 290 318 388 520 633 652 681
Forrás: Cassini és INSEE

tereptárgyak

  • Saint-Pierre templom a XII / XIII. Századból század

irodalom

web Linkek

Commons : Anisy  - képek, videók és audio fájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Rita Laczkó

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anisy. Nekem tetszik

Elena Seres

Tetszik az oldal, és a Anisy szóló cikk az, amit kerestem

Robert Ambrus

Köszönöm. A cikk a Anisy hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anisy

Kinga Vágó

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anisy., Helyes