aniSearchAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha aniSearch-ről van szó. A aniSearch-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a aniSearch-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat aniSearch-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a aniSearch-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál aniSearch-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Földgömb ikon az infobox
aniSearch
Online anime - manga - és ázsiai film - és sorozat - adatbázis
nyelveket Német , angol
Ülés Berlin, Németország)
operátor Dominik Koziol
felhasználó 85000 felett (2021)
Bejegyzés Választható
Online 2006. január
(frissítve 2021. január 29-én)
https://www.anisearch.de/

Az aniSearch egy együttmködési adatbázis, amely az anime , a manga és az ázsiai film- és televíziós produkciók f témáit tartalmazza , beleértve az érintett embereket is.

tartalom

Az aniSearch egy ingyenes közösségi adatbázis, amely különféle információkat gyjt az anime, a manga, valamint az ázsiai régió film- és TV-produkcióiról, és kötelez regisztráció nélkül elérhetvé teszi a felhasználók számára.

Az alapvet információk mellett, például az eredeti cím, az alternatív cím, a megjelenés éve, a mfaj , a kapcsolatok és a tartalom leírása, részleteket talál a produkcióról és a hangszínészekrl is . Ezenkívül az aniSearch különféle statisztikákkal és véleményekkel áll rendelkezésre, például az aktuális trendekrl és a toplistáról. A DVD , Blu-ray és Manga kiadásokkal kapcsolatos információk is szerepelnek. Ezen felül információkat talál arról az oldalról, amelyik videoportálon legális streameket nézhet meg; z. B az Anime on Demand , a Crunchyroll vagy a Wakanim segítségével .

Új bejegyzéseket vagy további információkat hozhat létre az egyes bejegyzésekrl a felhasználók egy korábbi ingyenes regisztrációt követen . Ezeket önkéntesek ellenrzik, majd közzéteszik az oldalon.

Az adatbázis-specifikus információk mellett a látogatók véleményekben és megjegyzésekben is megoszthatják véleményüket a közösséggel, és kezelhetik a személyes listákat.

2013 decembere óta az aniSearch az összes tartalmat különböz nyelv verziókban kínálja. A német változat mellett létezik egy angol változat is.

Az AniSearch jelenleg körülbelül 15 246 animérl, 58 518 mangáról és 18 746 ázsiai tévé- és filmprodukcióról nyújt információt. A regisztrált felhasználók több mint 3,4 millió értékelést nyújtottak be. (2021 januárjától)

történelem

Az AniSearch-ot 2006 januárjában alapította Dominik Koziol. Abban az idben csak az aniSearch.de domain alatt érhet el, az adatbázist azzal a háttérrel hozták létre, hogy a mai napig szinte kizárólag angol nyelv országokban voltak hasonló webhelyek, és tartalmukat nem kínálták németül. Ezen túlmenen számos portálon találtak illegális tartalmat, amelyektl az aniSearch a kezdetektl egyértelmen elhatárolódott.

2013. november 18-án megtörtént az els nagyobb átalakítás, amelynek során a domain megváltozott, és a német mellett számos más nyelvi változatot is kínáltak. Az ázsiai filmek és televíziós produkciók területe is kiegészült az új verzióval. Korábban az adatbázis anime és manga információkra korlátozódott.

Újabb átalakításra került sor 2016 elején. Az elszigetelt újítások mellett az aniSearch mobileszközökre is optimalizálva van. 2018. július óta van partnerség a Sumikai portállal . 2018 júliusában megállapodás született a Gamestop együttmködésérl .

web Linkek

források

  1. Impresszum. In: anisearch.de. Letöltve: 2017. szeptember 2 .
  2. Bejelentés: Együttmködés az aniSearch-szel. (Az interneten már nem érhet el.) In: sumikai.de. 2016. november 2., Az eredetibl 2017. szeptember 3-án archiválva ; megtekintve 2017. szeptember 2-án . Információ: Az archív linket automatikusan beillesztették, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / sumikai.com

Opiniones de nuestros usuarios

Etel Pető

Végre egy cikk a aniSearch, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a aniSearch

Hanna Koncz

Tetszik az oldal, és a aniSearch szóló cikk az, amit kerestem