ÁnirnarAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ánirnar-ről van szó. A Ánirnar-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ánirnar-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ánirnar-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ánirnar-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ánirnar-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ánir [ anna ] (2011-ig Ánir ) [ an ] ( dán : Åerne ) egy kis város a Feröer-szigeteken a északi szigetének Borðoy .

A feröeri szó ánir egy ritka változata Vanir és eszközök elrejelzések kilátások, remények.

Ánirnar Klaksvík északi szigeti metropoliszától északra, Borðoy nyugati partján található, és 1840- ben alapították , mert a népesség növekedése miatt új földeket kellett kialakítani. A hellyel szemben található Kunoy szigetének déli csúcsa .

Ánirnarnak van egy modern kikötje, amely kiterjeszti a Klaksvík kikött. Az árufuvarozás és a halászat mellett a Norröna tengerentúli komp induló kikötjeként is szolgál . 2007. október 3-a óta Norðhavninnek hívják ("északi kiköt").

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Landsverk broytir bygdaskelti ( Memento 2016. május 10-tl az Internet Archívumban ), landsverk.fo, 2011. január 20.
  2. portal.fo : Nú eitur havnin í Ánunum Norðhavnin ( Memento 2012. április 15-tl az Internet Archívumban ) (Most Ánir Norðhavnin portja), 2007. október 4.

Opiniones de nuestros usuarios

John Angyal

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Ánirnar., Azt hittem, már mindent tudok a Ánirnar., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Ánirnar.

Vera Sallai

Jó cikk a Ánirnar

Balint Szatmári

Köszönöm ezt a bejegyzést a Ánirnar, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Ánirnar, pont erre volt szükségem.

Hanna Kurucz

A Ánirnar szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm