Aniq RaushanAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Aniq Raushan-ről van szó. A Aniq Raushan-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Aniq Raushan-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Aniq Raushan-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Aniq Raushan-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Aniq Raushan-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Aniq Raushan (született október az 5., 2003-as in Singapore ), a teljes neve Aniq Raushan bin Mohamad Azra , egy szingapúri labdarúgó .

Karrier

Aniq Raushan a szingapúri sportiskola iskolai csapatában tanult meg focizni . Els szerzdését az Oroszlánvárosi Tengerészeknél 2021. január 1-jén írta alá . A klub az els szingapúri bajnokságban, a szingapúri Premier Ligában játszik . Aniq Raushan az els osztályban 2021. április 18-án debütált a Balestier Khalsa elleni hazai meccsen . Itt állt a kezdcsapatba, Aqhari Abdullah váltotta a 77. percben .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Játékjelentés Lion City Sailors VS Balestier Khalsa, 2021. április. In: soccerway.com. Letöltve: 2021. július 3 .

Opiniones de nuestros usuarios

Rudolf Hegyi

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Aniq Raushan, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Aniq Raushan., Ez egy jó cikk a Aniq Raushan

Erzsebet Barna

Ez egy jó cikk a Aniq Raushan_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Julia Csonka

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Aniq Raushan-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Aniq Raushan-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Aniq Raushan itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Tibor Szász

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Aniq Raushan