Anioara StanciuAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anioara Stanciu-ről van szó. A Anioara Stanciu-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anioara Stanciu-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anioara Stanciu-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anioara Stanciu-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anioara Stanciu-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anisoara Stanciu (születési név Anisoara Cumir ; született június 28-, 1962-es a Brila ) egy korábbi román hosszú jumper .

1982. augusztus 1-jén a két fiatal román távolugró, Vali Ionescu és Anioara Cumir javította a távolugrás világrekordját egy versenyen, amely addig 7.09-nél állt. Elször Cumir jött fel 7.15-re, majd Ionescu 7.20-ra ntt. Ez tette a két román kedvencét az 1982-es atlétikai Európa-bajnokságra , amelyre szeptember elején Athénban került sor. Vali Ionescu 6,79-gyel nyert Anioara Cumir eltt 6,73-mal. A Szovjetunióból érkezett Jelena Iwanowa 6.73-mal harmadik lett. Heike Daute 6,71-gyel negyedik lett, és házassága után Heike Drechsler néven hosszúugrástörténetet írt.

1983. május 15-én Anioara Cumir 7.21- gyel új világrekordot ugrott Bukarestben . Csaknem három hét múlva, 1983. június 4-én, ismét Bukarestben, 7,27-rl 7,43-ra javította a világrekordot. Ez az eddigi legnagyobb növekedés a nk távolugrás világrekordjában. Az 1983 - as világbajnokságon augusztus 14-én volt egy dönt, amelyben négy ugró 7 méter fölé került, de a szél támogatása néha jelents volt. Heike Daute 7,27 wattal nyert Anisoara Cumir eltt 7,15 w-al. Mindkét ugrónak rendes hét méteres ugrása is volt sorozatában.

1983 végén Cumir feleségül vette Paul Stanciu sprintert.

Az 1984-es olimpiai játékokat a keleti blokk bojkottálta, így a most házas Heike Drechsler nem versenyzett. Románia azonban versenyzett, így Anioara Stanciu természetesen a nagy favorit volt, mint uralkodó világcsúcstartó és második helyezett. Gyzelmében ennek a szerepnek tudott megfelelni 6,96-tal. Vali Ionescu második lett 6,81-gyel.

Röviddel ezután Anioara Cumir kivonult a versenysportból. 1,73 m magasságával a verseny súlya 65 kg volt.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Simon Rigó

Tetszik az oldal, és a Anioara Stanciu szóló cikk az, amit kerestem

Adrien Somogyi

Köszönöm. A cikk a Anioara Stanciu hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anioara Stanciu

Mariann Gábor

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anioara Stanciu, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anioara Stanciu, pont erre volt szükségem.