Anioara SorohanAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anioara Sorohan-ről van szó. A Anioara Sorohan-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anioara Sorohan-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anioara Sorohan-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anioara Sorohan-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anioara Sorohan-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anisoara Sorohan , házasság után Anisoara Minea , (született február 9-, 1963-as in Târgu Frumosban ) egy korábbi román evezs .

A 1,77 m magas Sorohan nyerte a címet ketts sculls a junior világbajnokságot 1981-ben együtt Camelia Diaconescu . Két évvel késbb mindketten a román nyolcadik és ötödik helyet emelték az 1983-as világbajnokságon . 1984-ben Anisoara Sorohan és Ioana Badea változott nyolcról dupla négyes . Együtt Maricica Taran , Sofia Corban és taxwoman Ecaterina Oancia , hogy megnyerte a végleges , a 1984-es olimpia egyik második, megelzve a hajót a fogadó országban.

1985-tl nem volt kormányos a ketts négyes , a románok Anisoara Blan , Veronica Cochela , Anisoara Sorohan és Maricica TARAN nyerte a bronzérmet mögött hajók NDK és a Szovjetunió a 1985 olimpiai játékok miatt olimpiai bojkott voltak nem az elején. 1986 Nottinghamben ismét megnyerte az NDK kettesét, mögöttük Anioara Blan, Doina Ciucanu-Robu , Anioara Sorohan, Maricica icaran nyerte az ezüstérmet a holland hajó eltt. 1987-ben Blan, Cochela, Ciucanu-Robu és Sorohan a negyedik helyet szerezte meg. Az 1988-as olimpiai játékokon Anioara Sorohan vette feleségül a Anioara Minea nevet. Anioara Blan, Anioara Minea, Veronica Cogeanu-Cochela és Elisabeta Lip felállásában a román négyes az NDK-ból és a Szovjetunióból érkez hajók mögött szerezte meg a bronzérmet.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Laura Orsós

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anioara Sorohan, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anioara Sorohan., Ez egy jó cikk a Anioara Sorohan

Annamaria Fodor

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anioara Sorohan., Helyes

Barbara Boros

A Anioara Sorohan szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Noemi Ferenczi

Köszönöm. A cikk a Anioara Sorohan hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anioara Sorohan