Anioara BlanAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anioara Blan-ről van szó. A Anioara Blan-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anioara Blan-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anioara Blan-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anioara Blan-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anioara Blan-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anisoara Blan , 1991 Anisoara Dobre , (született július 1-, 1966-os in Liteni ) egy korábbi román evezs aki megnyerte a két olimpiai érmet.

Atlétikai karrier

A 1,76 m magas Anisoara Blan került a harmadik helyen a ketts evez a Junior Világbajnokság 1983 , és 1984-ben megnyerte a egységes . Az 1985-ös világbajnokságon felntt osztályban Anioara Blan ketts evezésben versenyzett, és Veronica Cogeanu , Anioara Sorohan és Maricica Iordache mellett az NDK és a Szovjetunió hajói mögött bronzérmet nyert. A következ évben Doina Ciucanu-Robu továbbjutott Cogeanu irányába, és a nottinghami világbajnokságon a román négyes az NDK hajója mögött második lett. Az 1987-es világbajnokságon az NDK hajója nyert Bulgária és a Szovjetunió eltt, a román négy Blan, Ciucanu-Robu, Cogeanu és Sorohan mellett a negyedik helyet szerezte meg. Az 1988-as olimpiai játékokon az NDK négyes gyzött a szovjet hajó eltt, Blan, Minea (-Sorohan), Cogeanu és Elisabeta Lip megkapta a bronzérmet.

Kétéves szünet és házasság révén történt névváltoztatás után Dobni Anioara néven tért vissza két éremmel az 1991-es világbajnokságon . Elisabeta Lipval ezüstérmes lett páros evezésben , Constana Burcic , Doina Ignat és Fanica Costea pedig bronzot kapott páros evezésben . Az 1992-es olimpiai játékokon a német hajó nyerte a kettes négyest, majd Anioara Dobre, Doina Ignat, Constana Burcic és Veronica Cochela (-Cogeanu) követte az ezüstérmet.

Anioara Blan az evezs Dnu Dobre házas . Nvére, Doina Blan , aki négy olimpiai éremmel még sikeresebb, Ioan nep evezt vette feleségül .

web Linkek

Megjegyzések

  1. A FISA kormánylap adatbázis szerint Anioara 1984-ben és 1989-ben a román nyolcadikon versenyzett. Ezek a feladatok ellentmondanak az 1984-es olimpiai adatbázisnak és a világbajnokság áttekintésének az 1989-es nyolcadik ábrán . E források szerint Doina húga lehetett.

Opiniones de nuestros usuarios

Gitta Markó

A Anioara Blan szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Elisabeth Szücs

Köszönöm. A cikk a Anioara Blan hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anioara Blan

Dominik Berta

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anioara Blan

Noemi Vida

Ez egy jó cikk a Anioara Blan_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Attila Katona

Meglepett ez a cikk a Anioara Blan, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anioara Blan