Animorphs (tévésorozatok)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Animorphs (tévésorozatok)-ről van szó. A Animorphs (tévésorozatok)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Animorphs (tévésorozatok)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Animorphs (tévésorozatok)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Animorphs (tévésorozatok)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Animorphs (tévésorozatok)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Televíziós sorozatok
Német cím Animorfok
Eredeti cím Animorfok
Gyártó ország Kanada
eredeti nyelv angol
Évek) 1998-2000
hossz 30 perc
Epizódok 2 évszakban 26
mfaj Science fiction , kaland
ötlet KA Applegate
Els adás 1998. szeptember 4. (USA) a Nickelodeon- on
Foglalkozása

Animorphs egy kanadai sci-fi kaland sorozat alapján a könyvsorozat az a ugyanazt a nevet a KA Applegate .

cselekmény

Jake, unokatestvére, Rachel, Marco, Cassie és Tobias (vörösfarkú ölyv) fiatalok, mint mindenki más.

De egy nap találkoznak egy haldokló idegennel, aki Elfangor hercegnek hívja magát. Figyelmezteti a fiatalságot a rosszindulatú és parazita idegenek, a nyirokok inváziójára, akik agyukba lépve képesek kontrollálni más éllényeket.

Annak érdekében, hogy felfegyverezzék ezeket a lényeket, megadja nekik a morfondírozás erejét : azt a képességet, hogy minden állattá átalakulhasson , amelyhez megérint. Soha nem szabad, hogy két óránál hosszabb ideig állati formában legyél, különben nem tudod átalakítani önmagad alakzattá. Röviddel ezután Elfangort meggyilkolja egy gonosz idegen, Visser Drei (a jirkok egyik vezetje).

Azóta az Animorphok küzdenek a jirkek által okozott fenyegetéssel, de már nem bízhatnak senkiben, mert bárki idegen lehet. A fiatalos hsök Morph különböz állatok tartása érdekében a Yirks sakkban, amíg a jó idegenek jönnek a földre. Kapnak egy másik szövetségeset is: Elfangor öccse, Aximili-Esgarrouth-Isthill, vagy röviden Ax.

Német karizma

A televíziós sorozatot még soha nem sugározták Németországban. A videókat egy ideje értékesítették az Amazon.com-on , de angol nyelv verzióként. Nem ismert, hogy mikor és mikor kerül sor a sorozat valódi megjelenésére.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Karolina Balázs

Örömmel találtam ezt a cikket a Animorphs (tévésorozatok)., Örömmel találtam ezt a cikket a Animorphs (tévésorozatok).

Beata Borbély

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Animorphs (tévésorozatok) szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Petra ábrahám

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Animorphs (tévésorozatok). Nekem tetszik

Ella Márton

A Animorphs (tévésorozatok) szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm