Animoon KiadóAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Animoon Kiadó-ről van szó. A Animoon Kiadó-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Animoon Kiadó-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Animoon Kiadó-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Animoon Kiadó-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Animoon Kiadó-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Animoon Publishing ( helyesírás AniMoon Publishing ) egy német kiadó a anime sorozat és film, amelynek székhelye Potsdam . Az animék értékelése DVD - n , Blu-ray Disc-en , moziban , televízióban és adatfolyamként történik az on-demand video platformokon, mint például a Netflix , a Prime Video , a Wakanim , az Anime on Demand és a Crunchyroll . A DVD-ket és a Blu-ray felvételeket a Rough Trade Distribution-en keresztül értékesítik . Az Animoon fként régebbi címeket licencel, de van néhány újabb is a kínálatában.

történelem

Az Animoon Publishing-t Sebastian Hemesath alapította 2016. augusztus 18-án Potsdamban , korlátolt felelsség társaság jogi formájával . Korábban Hemesath hat évet töltött a Filmconfectnél , ahol termékmenedzsert vettek fel, ahol az Animoon ötlete merült fel. A Yosuga no Sora néven az Animoon 2016. október 28-án dobta piacra els címét a német ajkú piacon. 2018 szén Animoon kiadta az els szimulcast címet, a Goblin Slayert , amely a Wakanim- on futott a japán adással párhuzamosan.

Engedélyezett anime listája

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Nyilvános értesítés AUREG. Letöltve: 2021. február 12 .
  2. Dimbula: Interjú - Animoon Publishing (Connichi 2016). In: Anihabara. 2019. szeptember 21., hozzáférés: 2021. február 13 .
  3. Alexander Geisler: AniMoon Publishing: Új Anime Label + Yosuga no Sora bejelentette. In: Az elveszett doungen. 2016. szeptember 8., Hozzáférés: 2021. február 13 .
  4. Robin Hirsch: Az AniMoon Publishing harmadik születésnapját ünnepli. In: Anime2You. 2019. augusztus 18, elérhet: 2021. február 14 .

Opiniones de nuestros usuarios

Helga Szarka

A hozzám hasonlók számára, akik a Animoon Kiadó keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Yvette Miklós

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Animoon Kiadó talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Animoon Kiadó szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Alex Bakos

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Animoon Kiadó., Helyes