AnimeLabAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha AnimeLab-ről van szó. A AnimeLab-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a AnimeLab-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat AnimeLab-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a AnimeLab-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál AnimeLab-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Infobox földgömb ikon
AnimeLab
Weboldal logója
Ingyenes Anime gyorsított Japánból + az összes sláger!
Igény szerinti videó szolgáltató Melbourne-bl , Ausztrália ( anime )
AusztráliaAusztrália 
operátor Szórakozás
Online 2014. május 2817. 2021. június
https://www.animelab.com

Az AnimeLab egy video-on-demand platform volt, amely anime -re specializálódott Ausztráliában és Új-Zélandon, és a Funimation része volt .

sztori

Az AnimeLab eredetileg Skunkworks projektként indult a Madman Entertainment által 2014. május 28 -án . Helyettesítette az rült vetíttermet. Kezdetben az AnimeLab 50 sorozatot tartalmazott. A béta fázisban az AnimeLab ingyenesen közvetítette sorozatát hirdetések nélkül. A Siren Visual 2014. szeptember 4-én bejelentette, hogy címeket fognak kiadni az AnimeLab-on, kezdve a The Devil is a Part-Timer-vel . 2015. május 26 -án az AnimeLab bejelentette, hogy a webhely véget ért a béta verzióban. A reklámalapú ingyenes szolgáltatás mellett bevezettek egy fizetett elfizetést.

Az AnimeLab 2016 augusztusában indította el az AnimeLab On-Air msorblokkot a televízióban . A blokkot eredetileg péntek este sugározták a C31 Melbourne és a C44 Adelaide msorán. A blokk késbb hétf esti menetrend szerint mozgott. 2017 augusztusában bejelentették, hogy az AnimeLab a Felntt úszik vissza katalógusból kiválasztott címeket közvetít.

2019. szeptember 24-én az Aniplex és a Sony Pictures Television bejelentette, hogy a Funimation , a Madman Anime Group és a Wakanim közös vállalkozásával, a Funimation vezetésével megszilárdítják anime -on-demand portáljaikat . A közös vállalkozás részeként a Funimation megvásárolja a FunimationNow, az AnimeLab és a Wakanim Anime licenceit. 2021. június 10 -én bejelentették, hogy az AnimeLab megsznik, és minden videotartalom és meglév elfizet átkerül a Funimation webhelyére. Az AnimeLab szolgáltatás az átmeneti szakaszban marad, míg a szimulcast címek kizárólag a Funimationen lesznek elérhetk.

Mszaki

Az AnimeLab programja megtekinthet böngészben vagy alkalmazásban . A lejátszó HTML5 alapú volt . Az alkalmazás elérhet volt Android , iOS , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Windows és Xbox One rendszerekhez .

Egyéni bizonyíték

  1. a b Jon Hayward: Madman Entertainment Launch Anime Streaming Site AnimeLab. In: Anime News Network . 2014. május 28., hozzáférés: 2019. október 14 .
  2. Az AnimeLab használati feltételei. In: animelab.com. Letöltve: 2019. október 17 .
  3. Jon Hayward: A Siren Visual to Stream The Devil részids az AnimeLab-on. In: Anime News Network . 2014. szeptember 4, hozzáférve 2019. október 17 .
  4. Jon Hayward: Az AnimeLab elindítja az AnimeLab Premium szolgáltatást. In: Anime News Network . 2015. május 27., hozzáférés: 2019. október 17 .
  5. ÚJ PROGRAM - AnimeLab On -Air. Channel 44, 2016. augusztus 4. , 2019. október 17 .
  6. Els Chirlin: AnimeLab felntt úszása. In: animelab.com. 2017. augusztus 25., hozzáférés: 2019. október 17 .
  7. Todd Spangler: A Sony egyesíti az Anime Streaming vállalkozásokat a Funimation vezette Joint Venture (EXCLUSIVE) keretében. In: változat.com. 2019. szeptember 24, hozzáférve 2019. október 17 .
  8. Madman Anime Group: Az AnimeLab Funimation lesz Ausztráliában és Új-Zélandon ( en-AU ) In: AnimeLab Blog . 2021. június 10. Hozzáférés: 2021. június 10.
  9. Rafael Antonio Pineda: Ausztrália, Új -Zéland Anime Streaming Service AnimeLab Rebrands Funimation . Anime News Network . 2021. június 10. Hozzáférés: 2021. június 10.

Opiniones de nuestros usuarios

Evelin Barna

A hozzám hasonlók számára, akik a AnimeLab keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Alida Fekete

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a AnimeLab íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a AnimeLab

Sylvia Boros

Örömmel találtam ezt a cikket a AnimeLab., Örömmel találtam ezt a cikket a AnimeLab.

Alex Kecskés

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a AnimeLab

Patricia Kádár

A AnimeLab nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van