Anime News NetworkAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anime News Network-ről van szó. A Anime News Network-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anime News Network-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anime News Network-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anime News Network-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anime News Network-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Infobox földgömb ikon
Anime News Network
Weboldal logója
Hírportál és adatbázis
nyelveket angol
Ülés Kanada
alapító Justin Sevakis
operátor Christopher Macdonald, Daniel DeLorme, Zac Bertschy, Egan Loo, Hori Shinsuke
szerkesztség Fszerkeszt : Egan Loo, Andrew Osmond
Bejegyzés választható, fórumokhoz és bejegyzésekhez
Online 1998. augusztus 20
(frissítve 2021. március 6-án)
https://www.animenewsnetwork.com/

Az Anime News Network (ANN) egy angol nyelv webhely , amely fként az anime , a manga és a japán popzenérl számol be a japán és az angol nyelv országokban. Különböz régióknak vannak különböz, kissé adaptált kiadásai: észak-amerikai, brit és ausztrál kiadás. Az oldal szerkesztsége kiadta a Protoculture Addicts rajongói magazint is , amely utoljára 2008-ban jelent meg.

ajánlat

A hírújságok és oszlopok mellett az oldal átfogó adatbázist kínál az anime és manga címek bejegyzéseivel, valamint ezen a területen él mvészekkel, producerekkel és vállalatokkal, és bizonyos esetekben összehasonlítható egy wikivel . 2021 márciusában az ANN enciklopédia több mint 9900 bejegyzést tartalmazott az anime-ról, több mint 12 500 bejegyzést a mangáról és több mint 185 000 bejegyzést az emberekrl. A regisztrált felhasználók több mint 2,7 millió véleményt adtak. Interjúkat, blogokat és fórumokat is találhat az oldalon említett témákról. Szintén streaming anime elzetesek és TV epizód lesz kapható.

történelem

Az ANN-t 1998 júliusában Justin Sevakis alapította. 2000 májusában a jelenlegi fszerkeszt, Christopher Macdonald félreállt és Isaac Alexander helyére lépett. Az Encyclopedia névre keresztelt címek, személyek és cégek adatbázisa 2002 júliusában indult. A Sci Fi Weekly már 2004-ben az ANN-t nevezte meg az anime és a manga legjobb (angol nyelv) információforrásának, átfogó és naprakész választékkal. Ugyanebben az évben a weboldal üzemelteti megszerezték a Protoculture Addicts rajongói magazint, és onnantól kezdve kiadták, az ANN és a magazin szerkesztsége ettl kezdve együtt dolgozott.

Az ausztrál lakosságnak szóló platformot 2007 januárja óta kínálják. Az ANNtv platform 2008 júliusában indult, kezdetben pótkocsikat mutatva. Idközben a Crunchyroll platformmal együttmködve teljes sorozatokat kínálnak. Szintén 2008 júliusában, a 97. szám volt a Protoculture Addict magazin eddigi utolsó száma .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/
  2. Mi az ANN Anime News Network, hozzáférés: 2014. augusztus 2 .
  3. AM Dellamonica: A hét helyszíne: Anime News Network. Sci Fi Weekly, 2004. szeptember 7 .; az eredetibl 2008. január 16-án archiválva ; Letöltve: 2014. november 18. (Archiválva: archive.org).
  4. Janet Crocker: Nip / Tuck szenvedélybetegek. animefringe, 2004. október , 2014. november 18 .
  5. Anime News Network Australia. Az Anime News Network, 2007. január 25 , 2014. november 18 .

Opiniones de nuestros usuarios

Kati Orsós

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anime News Network., Azt hittem, már mindent tudok a Anime News Network., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anime News Network.

Johanna Sallai

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anime News Network

Irma Révész

A Anime News Network szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Ilona Hegyi

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anime News Network íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anime News Network

Peter Hornyák

Ez egy jó cikk a Anime News Network_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül