Anime International CompanyAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anime International Company-ről van szó. A Anime International Company-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anime International Company-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anime International Company-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anime International Company-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anime International Company-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

A KK Anime International Company ( japán , Kabushiki-gaisha Anime Intnashonaru Kampan ), gyakran rövidítve AIC néven , japán animációs stúdió.

történelem

A stúdiót 1982. július 15-én alapították Tokióban, és célja a külföldi produkciók, valamint a belföldön gyártott és fogyasztott sorozatok kiszolgálása volt . Például az Inspector Gadget sorozatot részben az AIC gyártotta. 2003-ban a stúdió feloszlott AIC Digital ( AIC ) és AIC Spirits ( AIC ) Nerimában , valamint AIC ASTA (ma AIC ASTA ) Nishitky-ban . 2006-ban alapították az AIC Takarazuka ( AIC ) stúdiót Takarazukában és az AIC Plus + ( AIC PLUS + ) Nishitky-ban . Az els munkálatok 2007-ben AIC Takarazuka dolgozik Gainax " Gurren Lagann és AIC Plus + dolgozó SynergySP a Hayate nem Gotoku! . 2010-ben felvették az AIC Build és az AIC Classic stúdiókat, így a teljes létszám hétre ntt. AIC Építanyag megjelent az els gyártási 2010 októberében a fény új alkalmazkodási Érc nincs Imoto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai , míg AIC Classic készített egy sorozatot a november 2011 programban blokk a manga adaptáció horo Musuko .

Munkavállaló

Mint rendez , Kazuhito Akiyama óta részt vesz számos, a stúdió produkciója. Az 1950-ben Hokkaid- ban született férfi elzleg rendezként dolgozott - igaz, dokumentumfilmekért . 1980-ban átállt az animeiparra, és a Green Box és az Anime Friend Studios stúdiónál dolgozott, ahol a munka gyakran átfedésben volt az AIC munkáival az együttmködés révén, és végül oda vezetett, hogy Akiyama 1986-ban átállt az AIC-re, és ott dolgozott elször ismert anime-ban. Gall Force sorozat és Bubblegum Crisis .

Produkciók

Filmek

TV msorok

Eredeti video animáció

További anime produkciók

Egyéni bizonyíték

  1. Akiyama Kazuhito-san. AIC, az eredetirl 2009. április 23-án archiválva ; Letöltve: 2021. február 14. (japán).

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Claudia Fábián

Meglepett ez a cikk a Anime International Company, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anime International Company

Dominika Koncz

Örömmel találtam ezt a cikket a Anime International Company., Örömmel találtam ezt a cikket a Anime International Company.

Geza Kiss

A Anime International Company szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anime International Company szóló cikk teljes és jól elmagyarázott