AnimátorAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Animátor-ről van szó. A Animátor-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Animátor-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Animátor-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Animátor-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Animátor-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az animátor (nies forma: szórakoztató ., A francia animateur-ból ., Ni animatrice ) a hivatásos szórakoztatók és harangozók neve. Az animátoroknak boldogságot és örömöt kell sugározniuk, jó hangulatot kell árasztaniuk, és megfelel tevékenységek ( animáció ) révén biztosítaniuk kell, hogy a vendégek vagy az ügyfelek jól érezzék magukat és ne unatkozzanak. Az animátorok különösen elterjedtek a turisztikai iparban . De más területeken is használják ket, különösen nagy bevásárlóközpontokban, kongresszusokon , nagy rendezvényeken vagy vidámparkokban történ gyermekgondozásra .

Franciaországban az animátor vagy animatrice általában olyan személy, aki moderál egy eseményt vagy programot . A konférenciert , például revü -t is, ennek hívják.

Animátorok a turisztikai iparban

A turizmusban a munkaadótól és a célcsoporttól függen az animátorok gyermekek, fiatalok, felnttek, idsek, sport- vagy fitnesz animátorokként dolgoznak . Elssorban üdülési klubokban, szállodakomplexumokban és tengerjáró hajókon használják, ahol a játékok, a sport, a szórakozás és a szórakozás, valamint a sportversenyek, versenyek, kreatív tevékenységek, szórakoztató programok megtervezése és kivitelezése a felels. eladások, tánceladások és hasonlók, és felelsek az Act díszlettervezként , lemezlovasokért stb. Feladatuk a társasági viszonyok növelése, a vendégek szórakoztatása és egyedülálló vendégek bevonása.

Sok szervezõ különféle nemzetiségû alkalmazottakból állítja össze animációs csapatát, és nemcsak az adott üdülési terület helyi lakosait alkalmazza, hanem animátorokat is azokból az országokból, ahonnan maguk a nyaralók érkeznek. A közös anyanyelv és a közös kulturális háttér hozzájárul ahhoz, hogy a szórakoztatókat referencia személyeknek tekintik (a helyszíni idegenvezet mellett). Az animációs munka az idegenforgalmi iparban Európában gyakran szezonálisan korlátozódik a nyári hónapokra. Az üdülési régiók, például a Kanári-szigetek, lehetséget kínálnak a szórakoztatóknak, hogy egész évben dolgozhassanak. Különösen szolgáltatók klub szabadság hez animátorok különféle foglalkoztatási lehetségeket a klub koncepció sport és szórakoztató programok.

körülmények

A szórakoztatókat általában 17 és 35 év között, az idsebb szórakoztatókat idsebb korban is alkalmazzák. Feltételek a függetlenség, a rugalmasság, a nyitottság, a kapcsolattartásra és a kommunikációra való hajlandóság, a szervezési tehetség, a csapatban való munkavégzés képessége, bizonyos der stresszes és konfliktusos helyzetekben, valamint egy vagy több idegen nyelv ismerete. A tevékenységi területtl függen további ismeretek, készségek vagy tapasztalatok szükségesek vagy elnyösek, például a gyermekekkel, serdülkkel és idsekkel való foglalkozás terén szerzett tapasztalatok, oktatási készségek, tekintély, türelem, fizikai ernlét, a sport és játékszabályok elsajátítása, kreativitás, tapasztalat színpadon vagy bemutatón stb. Jó modor, barátságos viselkedés és ápolt megjelenés is várható.

Képesítések

Klasszikus animátor képzés, mint pl B. a kézmiparban gyakori, nem létezik. A szórakoztató tevékenységét gyakran mellékvonalként végzik , de a szemináriumok és a további képesítések hasznosak lehetnek a kezdetekhez. Az olyan utazásszervezk, mint a TUI, tanfolyamokat kínálnak szezonális személyzetük képzésére. Továbbá elsegíthet a képesítések megszerzése. Ilyen például a B-szint edzi engedély vagy a különböz sportágak "Oktató" címe.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Regina Vigh

A hozzám hasonlók számára, akik a Animátor keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Vera Józsa

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Animátor

Annamaria Jónás

A Animátor szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre