AnimaniAAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha AnimaniA-ről van szó. A AnimaniA-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a AnimaniA-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat AnimaniA-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a AnimaniA-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál AnimaniA-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

AnimaniA

leírás Kereskedelmi folyóirat
Szakterület Anime és Manga
Kiadó Animagine GmbH
Központ Hachenburg
Els kiadás 1994
A közzététel gyakorisága Évente 6 alkalommal
Eladott kiadás 13 767 példány
( IVW 4/2020)
Széles kör kiadás 13 999 példány
( IVW 4/2020)
Fszerkeszt Thomas Webler
Web link www.animania.de
ISSN (nyomtatás)
A teljes nyomtatási sorozat fejlesztése az IVW adatok szerint

Az AnimaniA német nyelv folyóirat anime és manga témákhoz .

Az els kiadás 1994 szeptemberében jelent meg. A magazin elsként német nyelven szentelte a japán kultúra ezen részét . Már az els kiadás eltt volt egy 0-s szám, amelyet ingyenesen terjesztettek az Erlangen Képregényszalonban 1994-ben promóciós célokra .

Az 50. számig kéthavonta, majd évente tízszer jelent meg az AnimaniA. A 0405 / 2010-es számtól kezdve az Animania évente hatszor jelenik meg, akárcsak az elején, ami a német anime piacon megjelen csökken kiadásoknak tudható be.

A magazin kategóriái: News Anime Germany , News Manga Germany , News Anime & Manga Japan / USA , Fan Corner: Letters to the Editor / Fanart Gallery , Diary and a Crossword Puzzle. Szintén a J-Culture / Screenshot / Soundcheck / Virtual Area és versenyek hírei .

Az AnimaniA kiadó a Weird Visions része volt 2010 februárjáig . Miután a Weird Visions csdbe ment, a magazint Thomas Webler fszerkeszt megvásárolta a csdeljárásból, és átruházta az Animagine GmbH-ra. A meglév szerkesztk nagy részét átvették.

A tényleges magazin mellett az alábbi, többnyire nyomtatás nélküli kiadványok jelentek meg az Animania címke alatt:

A 04/2005. Szám óta megvásárolhatja az AnimaniA-t DVD-vel, amelyen három pilot epizód, elzetes, interjú, elkészítés és egyéb dolgok találhatók.

Az AnimaniA (vagy az Animagine GmbH) munkatársai az éves nyári anime konferenciát is szervezik .

Az AnimaniA els fszerkeszti a 2000. év végi 39. szám után különváltak a magazintól, és 2001 januárjában elindították saját MangasZene szaklapot .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Simon Gulyás

Tetszik az oldal, és a AnimaniA szóló cikk az, amit kerestem

Marietta Bartha

Köszönöm. A cikk a AnimaniA hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a AnimaniA

Szilvia Bereczki

Valami mást kellett találnom a AnimaniA, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a AnimaniA